Staronovo op fieldrecording in Bulgarije

Staronovo op fieldrecording in Bulgarije

Staronovo, een jonge band capteren in Bulgarije traditionele sounds van plaatselijke artiesten om in hun songs te verwerken.

 

Staronovo is een jonge Belgische band die traditionele en wereldse sounds en ritmes vermengen met elektronische grooves.
Vladimir Dimitrov en Sueño De Smet leerden elkaar kennen op PXL music. Beiden zijn gepassioneerd door muziek en ritmepatronen uit diverse culturen.  Dit jaar richten ze zich op Bulgarije. Samen bereiden ze hier hun eindwerk voor als gitarist en producer.
Hun eindresultaat zal een ritmische audiovisuele performance worden. Dit zal in première gaan op het Vuurdoop festival in Hasselt, mei 2023.
Als studenten bekostigen zij alles zelf, de reis, accomodatie, huur van materiaal etcetera. Het opnemen van professioneel foto en filmmateriaal gebeurt door de fotografe en documaakster Laura D'Halleweyn. Alle hulp is welkom om de reis en materiaalkosten te kunnen dekken. Eeuwige merci en hopelijk zien we jullie verschijnen op vuurdoop en volgende concerten. De data  zullen zeker op facebook en instagram verschijnen. De reis zal te volgen zijn op Staronovo_vs (insta account).

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 16/01/23
Viewed 759x

Fundraiser organised by:

sueno De Smet

sueno De Smet

 

Donations

 
Show all donations
Started on 16/01/23
Viewed 759x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog