Red mijn hond Blue

Red mijn hond Blue
Henna De Petter

Dag allemaal, Mijn hond heeft na reeds enkele onderzoeken en vele pijnklachten de diagnose van een hernia,en ontwrichteheup

 

Dag allemaal,

Voor het eerst richt ik mij naar het publiek omdat ik in een radeloze situatie vertoef. Mijn hond “Blue” 5 jaar oud, heeft de diagnose gekregen van een zware hernia. Waardoor hij nooit meer zal kunnen lopen, omdat er noch artrose is vastgesteld. En zijn heupje helemaal ontwricht is. Deze kosten liepen voor mij al naar 800€ voor enkele foto’s en pijnmedicatie. 
ik bracht Blue naar de dierenkliniek waaruit bleek dat ik nog 3 dagen had om te beslissen over zijn leventje😢 ik sta financieel niet sterk genoeg om de dringend komende operatie te laten uitvoeren😢mijn eigen gezondheid & ziekte zorgt voor onvoldoende centjes; dus alle beetjes zouden kunnen helpen om mijn steun en toeverlaat terug een pijnloos leventje te bezorgen inplaats een einde aan zijn leven. bedankt alvast om dit te lezen. En voor de steun!

 

 ‼️UPDATE: ‼️Dankzij het massaal delen, de vele gulle centjes, lieve boodschappen voor Blue,.. hebben we al een grote kost kunnen onderdrukken. Waarvoor uit het diepste van mijn hart een dikke merci!

Maandag verwachten we de uitslag van de scan die vandaag genomen is. De heupontwrichting speelt nog steeds parte in combinatie met de Hernia.. dus welke behandeling hierna volgt is nog bang afwachten. We hopen hem nog altijd een pijnloos leven te kunnen bieden, en opgeven staat nog niet in onze woordenboek 🤭

Aan IEDEREEN nogmaals; MERCI! Ik kan jullie niet genoeg bedanken. 🤍🩵

De Link delen zou nog altijd heel lief zijn, voor de verdere behandelingen van Blue☺️

Verdere update volgt!

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 26/02/24
Viewed 3199x

Fundraiser organised by:

Henna De Petter

Henna De Petter

 

Donations

 
Show all donations
Started on 26/02/24
Viewed 3199x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals
Report abuse