Miesje zoekt hulp

Miesje zoekt hulp

Dit is het verhaal van Miesje, een klein poesje dat waarschijnlijk gedumpt is en dringend medische hulp nodig heeft

 

Dit is het verhaal van Miesje, een klein poesje dat waarschijnlijk door haar vorige eigenaar in de steek is gelaten. Alleen en bang werd ze gevonden, zwervend door de straten. Miesje zag er slecht uit: haar vacht was dun, haar huid zat vol vlooien, en haar botjes staken uit door haar uitgehongerde lijfje. Ze leek al dagen, misschien wel weken, geen fatsoenlijk eten te hebben gehad. Haar oogjes keken verdrietig, alsof ze niet begreep waarom ze zo in de steek was gelaten.

 

Toen we Miesje vonden, wisten we meteen dat ze hulp nodig had. Naast de vlooien en haar ondervoeding, heeft ze ook medicatie nodig en moet ze dringend door de dierenarts gezien worden. Zonder die zorg zou Miesje geen kans maken.

 

Daarom willen we geld inzamelen voor Miesje, zodat ze de medische hulp kan krijgen die ze hard nodig heeft. Met jouw hulp kunnen we de dierenartskosten dekken, medicatie kopen, en ervoor zorgen dat Miesje eindelijk de zorg en liefde krijgt die ze verdient. Ze heeft al zo veel meegemaakt, laten we haar een kans geven op een beter leven.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 1 week, 5 days ago
Viewed 283x

Fundraiser organised by:

Sanne Diericks

Sanne Diericks

 

Donations

 
Show all donations
Started 1 week, 5 days ago
Viewed 283x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals
Report abuse