HULP GEVRAAGD VOOR BROODFOKTEEFJE OMI πŸ™

HULP GEVRAAGD VOOR BROODFOKTEEFJE OMI  πŸ™
SOS Stray Dogs Romania  vzw

LEES OMI HAAR TRIESTE VERHAAL AUB πŸ™

 

WIE HELPT HAAR AUB? Help ons haar te helpen

Lieve Omi, het toonvoorbeeld van hoe het mensdom de dieren kan uitbuiten en mishandelen..  Vreselijk!

Nog een thuisje voor haar vinden zal wel een ware utopie zijn helaas… 

Maar we kunnen haar wel helpen en ondersteunen!

Afgedankt, uitgebuit in de broodfok, tot op hoge leeftijd, dan gedumpt naast de poort van de shelter... Uitgehongerd, uitgedroogd, bijna geen krachten meer, zo heeft men Omi gevonden, maar toch, toch had Omi nog vechtlust om te leven...

De mensen van de shelter hebben Omi met open armen verwelkomt, ze kreeg een eigen kennel, want Omi voelt zich niet op haar gemak bij andere honden (wat niet te verwonderen is, hoeveel keer is de arme ziel gedwongen gedekt geweest in haar leven??!!)

Ze werd onderzocht door de plaatselijke dierenarts, die vaststelde dat doordat men haar non-stop heel haar leven gebruikt heeft als puppyfabriek, ze vol melkkliertumoren zit. Een operatie is geen optie meer, gezien ook de risico's op haar leeftijd en de omvang van de operatie. Omi was niet meer "bruikbaar" in de broodfok en werd weggegooid als oud vuil 

Lief meisje toch, wat heeft zij moeten meemaken? Een gans leven in een donkere puppyfabriek schuur? Niets anders dan leed in haar leven, het is in en intriest wat zij heeft moeten doorstaan. En nu ze dan eindelijk bevrijd is van al dat, krijgt ze niet veel kansen meer om het leven eens echt te ervaren, en dat doet ze zo graag (zie video's in de post Omi op onze Facebookpagina, bij opmerkingen)

Ze wil leven, ze wil wandelen, ze wil gras voelen, een aai over haar bol, een warme mand om in te slapen, van dat alles geniet ze zo hard en laat dat ook zien en voelen! En eten? Oooh wat doet ze dat graag, gekookt vlees, ze smult ervan alsof ze nog nooit iets in haar leven deftig te eten heeft gehad (wat ook wel zo zal zijn helaas...)

De mensen van de shelter willen haar dat gunnen, ze is nog zo levenslustig! Ze nu al te euthanaseren zou toch helemaal vreselijk zijn, terwijl ze nog zo graag al die dingen wil ervaren, dat laat ze duidelijk voelen!

Men wil zo graag met haar naar de Dierenkliniek gaan in de grote stad, waar men ook een afdeling Oncologie heeft, dit voor verder onderzoek hoe haar vitale functies/organen zijn en een begeleiding palliatieve zorg zodat ze geen pijn hoeft te hebben. Ze laat ook niet merken dat ze pijn heeft, ze toont alleen maar levenslust, wandelen, eten enz. Van zodra haar levenslust zou afnemen en ze pijn heeft, wordt ze uiteraard ingeslapen.

Zulk een onderzoek kost geld en ze vragen aan ons steun daarvoor, die we graag willen geven maar daarvoor moeten we ook een hulpoproep aan u maken, aub, wilt u het onderzoek voor Omi ondersteunen?

Ook willen we voor haar een groot afwasbaar zacht kussen kopen van 65 euro en 24 blikken vlees Rocco 800 gram 58 euro = 123 euro Een zacht bedje en goed te eten, dat verdient ze nog zo hard! 

Dus ook daarvoor, wie wilt daarvoor bijdragen ?

Maak dan een gift over aub op rekening nr:

BE90 7360 5910 8632 SOS Stray Dogs Romania te 2900 – Schoten BelgiΓ« met mededeling: STEUN OMIE (als u anoniem wil blijven, vermeld dit er dan bij aub)

We zullen in deze post ook updates geven over de donaties voor haar en over Omi zelf met fotootjes/video's

Moest er nu toch nog iemand zoiets hebben van "ik heb wel een plekje voor haar waar ze nog gelukkig kan zijn tot haar dag eraan komt..." Stuur ons dan ook aub een berichtje via onze Facebookpagina SOS Stray Dogs Romania 

Of bezoek onze website en stuur een berichtje via de contactpagina. 

https://www.adoptiehond.be/    

ALVAST VAN HARTE DANK AAN IEDEREEN DIE HAAR ZAL STEUNEN

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 20/03/24
Viewed 263x

Fundraiser organised for:

SOS Stray Dogs Romania vzw

SOS Stray Dogs Romania vzw

Fundraiser organised by:

SOS Stray Dogs Romania  vzw

SOS Stray Dogs Romania vzw

 

Donations

 
Show all donations
Started on 20/03/24
Viewed 263x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals
Report abuse