Help Ushi haar glimlach terug te vinden!

Help Ushi haar glimlach terug te vinden!

Help Ushi haar glimlach terug te krijgen met een implantaat. Doneer nu en maak haar laatste tijd draaglijker en waardiger!

 

Ushi was altijd een sprankelende jongedame met een glimlach die haar hele omgeving verlichtte. Haar nieuwsgierigheid en warmte brachten vreugde in het leven van haar vrienden en familie. Maar na een ernstige COVID-19 infectie veranderde alles. Door een fatale medische fout ontwikkelde ze een zeldzame ziekte die haar immuunsysteem ernstig verzwakte, en haar leven kwam volledig op zijn kop te staan.

Door de medicatie en behandelingen verloor Ushi haar tanden. De eens stralende glimlach, haar symbool van levenslust, is nu verdwenen. Ze kan geen vaste maaltijden meer eten, waardoor ze nu enorm ondergewicht heeft, en zonder de mogelijkheid om goed te eten, kan ze ook niet aansterken. De isolatie waarin ze zich terugtrekt, uit angst voor medelijden en de confrontatie met haar oude zelf, maakt haar situatie nog pijnlijker.

Haar grootste wens is een implantaat met kronen, zodat ze weer normaal kan eten en zich een beetje mens kan voelen. Maar dit komt met hoge kosten. Haar zorgverzekering dekt deze noodzakelijke behandeling niet, en een lening voor dit implantaat werd geweigerd. Ushi verdient het om haar glimlach en haar waardigheid terug te krijgen, maar dit kunnen we niet zonder jullie hulp.

We vragen jullie steun om Ushi te helpen aan een implantaat met kronen. Met deze behandeling kan ze weer eten, aansterken, en haar laatste tijd met familie en vrienden in meer comfort en zonder schaamte doorbrengen. Elke donatie, hoe groot of klein, brengt haar dichter bij haar glimlach en een waardiger leven.

Help ons om Ushi's laatste wens waar te maken. Doneer nu en geef haar de kans om weer te lachen, zonder pijn, zonder schaamte, en omringd door de mensen die van haar houden.

Samen kunnen we het verschil maken.

Elke bijdrage telt en brengt Ushi een stap dichter bij een waardige afsluiting van haar levenspad.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 3 days ago
Viewed 372x

Fundraiser organised by:

Roger Schutters

Roger Schutters

 

Donations

 
Show all donations
Started 3 days ago
Viewed 372x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Medical
Report abuse