The organiser has inactivated donating. Donating is no longer possible.

Help Hatay-Turkije

Help Hatay-Turkije
Banu Arzu-Kaya

Deze steunactie is afgerond || dank voor al jullie steun & donaties!

 

It is not possible to donate anymore

Turkije en Syrië zijn getroffen door een aardbeving met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter. Veel gebouwen zijn ingestort en er zijn in beide landen op dit moment al meer dan 33.000 dodelijke slachtoffers gemeld. 

Hatay is een provincie in het uiterste zuiden van Turkije met Antakya als de hoofdstad en Iskenderun als tweede grootste stad. Zwaar getroffen door de aardbeving in de nacht van 5 op 6 februari 2023. Zowel Serkan’s (mijn man) als mijn eigen familie zijn woonachtig in het getroffen gebied. Als enige provincie van de meerdere getroffen provincies is Hatay zeer slecht te bereiken.  Dit, omdat alle wegen opengebroken zijn en de infrastructuur het bijna onmogelijk maakt om Hatay in of uit te gaan. De zoek- en reddingsacties komen gelukkig al op gang, maar de burgers zijn vooral op eigen kracht bezig om mede burgers onder alle puin vandaan te halen. Zonder de nodige hulpmiddelen. Families bivakkeren in auto’s en het ontbreekt aan levensmiddelen zoals voeding, dekens, kleding, warmtebronnen en persoonlijke verzorgingsproducten.

Het machteloze gevoel op zo’n grote afstand is enorm. Wij willen helpen en komen in actie voor familie, vrienden en slachtoffers van de ramp in Hatay. 

Serkan is met 2 neven vertrokken naar Hatay om de slachtoffers persoonlijk te ondersteunen. Help jij mee met een donatie en het delen van de actie? Écht alle kleine beetjes helpen om daar een groot verschil te maken. 

Dank alvast, namens Serkan, mijzelf en alle familie en vrienden uit Hatay. 

Hartelijke groet,
Banu Arzu-Kaya

kijk voor de ontwikkelingen regelmatig op de pagina **Updates**

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 06/02/23
Viewed 4605x

Fundraiser organised by:

Banu Arzu-Kaya

Banu Arzu-Kaya

 

It is not possible to donate anymore

Donations

 
Show all donations
Started on 06/02/23
Viewed 4605x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog