De actiebeheerder heeft het doneren gedeactiveerd. Doneren is niet meer mogelijk.

Help Hatay-Turkije

Help Hatay-Turkije
Banu Arzu-Kaya

Deze steunactie is afgerond || dank voor al jullie steun & donaties!

 

Doneren is niet meer mogelijk

Turkije en Syrië zijn getroffen door een aardbeving met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter. Veel gebouwen zijn ingestort en er zijn in beide landen op dit moment al meer dan 33.000 dodelijke slachtoffers gemeld. 

Hatay is een provincie in het uiterste zuiden van Turkije met Antakya als de hoofdstad en Iskenderun als tweede grootste stad. Zwaar getroffen door de aardbeving in de nacht van 5 op 6 februari 2023. Zowel Serkan’s (mijn man) als mijn eigen familie zijn woonachtig in het getroffen gebied. Als enige provincie van de meerdere getroffen provincies is Hatay zeer slecht te bereiken.  Dit, omdat alle wegen opengebroken zijn en de infrastructuur het bijna onmogelijk maakt om Hatay in of uit te gaan. De zoek- en reddingsacties komen gelukkig al op gang, maar de burgers zijn vooral op eigen kracht bezig om mede burgers onder alle puin vandaan te halen. Zonder de nodige hulpmiddelen. Families bivakkeren in auto’s en het ontbreekt aan levensmiddelen zoals voeding, dekens, kleding, warmtebronnen en persoonlijke verzorgingsproducten.

Het machteloze gevoel op zo’n grote afstand is enorm. Wij willen helpen en komen in actie voor familie, vrienden en slachtoffers van de ramp in Hatay. 

Serkan is met 2 neven vertrokken naar Hatay om de slachtoffers persoonlijk te ondersteunen. Help jij mee met een donatie en het delen van de actie? Écht alle kleine beetjes helpen om daar een groot verschil te maken. 

Dank alvast, namens Serkan, mijzelf en alle familie en vrienden uit Hatay. 

Hartelijke groet,
Banu Arzu-Kaya

kijk voor de ontwikkelingen regelmatig op de pagina **Updates**

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/02/2023 gestart
4653x bekeken

Actie georganiseerd door:

Banu Arzu-Kaya

Banu Arzu-Kaya

 

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/02/2023 gestart
4653x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog