Help bones

Help bones
Ramona Geerlings

Help ons met bones voor zijn pijnlijke ogen voor een operatie & gedragstherapie

 

Hallo ,

Mijn naam is Bones en ik ben een lieve maar ook lompe bordeauxdog van 1 jaar oud. Ik sukkel al vanaf mijn puppy tijd met gezondheidsproblemen.

Ik heb hangende & ingekrulde oogleden waardoor ik heel veel pijn heb en daardoor ook niet goed kan zien. Hier moet ik snel aan geopereerd worden. Aangezien mijn baasjes al veel kosten aan mij kwijt zijn met eerdere gezondsheidsproblemen zoals uitslag op mijn buik en poten en oksels wat ik maanden heb gehad probeer ik via deze weg om hulp te vragen.

Echter gaat het ook niet goed met mijn gedrag. Sinds enige tijd val ik uit na andere hondjes buiten en ben ik heel onzeker over mezelf. Hierdoor heb ik ook een voer agressie ontwikkeld. Ik heb thuis nog 1 vriendje King maar door mijn gedragsproblemen kunnen wij niet meer samen zijn.

Mijn baasjes willen mij toch houden en naar meerdere cursussen gaan we nu beginnen aan een memebership dat is een cursus traject van 1 jaar waar we alle problemen gaan aanpakken.

Met Liz van Animals Faith gaan we hier aan werken en zij heeft er heel veel vertrouwens in dat het weer gaat goed komen.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 27/09/24
Viewed 715x

Fundraiser organised by:

Ramona Geerlings

Ramona Geerlings

 

Donations

 
Show all donations
Started on 27/09/24
Viewed 715x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals
Report abuse