Geef Wout Pellikaan financiële armslag

Geef Wout Pellikaan financiële armslag
Vrienden van Wout

Door corona staat het leven van Wout Pellikaan en zijn gezin ineens helemaal op zijn kop .... Steun ze nu!

 

Beste vrienden, familie, kennissen en bekenden van Wout en overige lezers,

Half maart 2021 werd Wout en de rest van het gezin Pellikaan uit Bokhoven getroffen door het corona-virus. Helaas waren er toen nog geen vaccinaties. Aanvankelijk leek hij alleen griepachtige klachten te hebben. Maar, terwijl de rest van het gezin herstelde, ging het met Wout steeds slechter; hij werd op 22 maart 2021 opgenomen in het Jeroen Bosch ziekenhuis. Maar ook daar ging hij verder achteruit en moest Wout vanwege beademing in slaap worden gebracht. Door plaatsgebrek werd hij naar het Bravis-ziekenhuis in Bergen op Zoom overgebracht.

Er volgde voor zijn dierbaren en familie een intensieve, spannende, onzekere tijd. Vaak ging het een héél klein stapje vooruit en dan weer 3 achteruit. Ook waren er nare complicaties. Vanwege slechte doorbloeding van zijn handen en voeten moest zijn linkervoet deels worden geamputeerd. Een nog ernstigere complicatie was een herseninfarct dat tijdens de coma aanvankelijk niet werd opgemerkt.

Al met al duurde het heel lang voor Wout uit coma gehaald kon worden, pas na 4 maanden mocht hij van IC terug naar een gewone verpleegafdeling. Die tijd heeft diepe sporen nagelaten.

Wout, sterke Wout, ging altijd voorop, in zijn werk als stratenmaker, in de voetbalkantine en ook op een feestje.  Nu heeft hij overal hulp bij nodig; hij is letterlijk hulpbehoevend. Wout vecht en strijdt nog steeds. Maar de stapjes zijn klein. Wout wordt nooit meer de oude. Samen proberen we het leven van Wout zo normaal mogelijk te  maken.

De wens van Wout om terug te gaan naar hun huis in Bokhoven, naar zijn trots; Lisette, Bob en Lotte, is inmiddels gerealiseerd. Op 21 maart jl. is Wout thuisgekomen. Dit vergt naast heel veel uren hulp per dag ook nog forse aanpassingen aan het huis. Die worden deels vergoed maar veel ook niet. Alles kost gewoon heel veel geld. Wout was de financiële motor van het gezin. Maar die motor hapert nu enorm en valt op enig moment ook stil. Ook dan is er hulp nodig, veel hulp, waaronder financiële hulp. Om het gezin van Wout, ook op langere termijn, enige armslag te geven.

Deze financiële hulp willen we als vrienden en familie Wout bieden door middel van deze crowdfunding. Daarom vragen wij jullie te doneren. Alle bedragen zijn welkom, klein en groot. We zouden het ook heel fijn vinden als  jullie dit bericht ook willen delen met je vrienden en familie. Vele handen maken namelijk sterk. 

Liberté zoals Wout zijn lijflied luidt, dat gunnen we hem graag. 
Wij hopen op jullie steun!
Vrienden van Wout & Lisette


 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 06/05/22
Viewed 49937x

Fundraiser organised by:

Vrienden van Wout

Vrienden van Wout

 

Donations

 
Show all donations
Started on 06/05/22
Viewed 49937x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care Housing Medical
Report abuse