Geef Freddy een hondenleventje

Geef Freddy een hondenleventje

Freddy is geboren met een open gehemelte. Hierdoor heeft hij op 12 weken een operatie nodig. Dit kost €2000. Help jij mee?

 

Dit is Freddy, een Jack russel pup geboren op 03/09/2024. Freddy is een echte vechter. Gereanimeerd bij de geboorte en het gehaald. Na een eerste controle bleek hij een open gehemelte te hebben. In de natuur 0,0 kans om het te halen en een pijnlijke hongersdood sterven. 
 

Dit kon ik niet laten gebeuren, dus sinds hij 2 dagen oud is, draag ik dag en nacht zorg voor hem, om de 2-3u melk geven, vitaminen, glucose,... Na samenspraak met de dierenarts, is een operatie zeker mogelijk. Hiervoor moet hij wel 10-12 weken oud zijn. 
 

De operatie in de kliniek kost tussen de 1500-2000. Na de operatie zal Freddy een gezonde pup zijn en een gouden mandje zoeken. Dat hij een vechtertje is, dat weten we al. En zolang hij goed blijft drinken, plassen, kaka doen en groeien, blijven wij met deze kleine vechter mee vechten! 
 

Omdat hij een goed hondenleventje verdient, wil ik deze actie opstarten om geld in te zamelen voor de operatie. 

Stel dat Freddy het toch niet haalt, of de operatie kost minder dan het vooropgestelde bedrag, dan wordt het ingezamelde bedrag onmiddellijk gestort naar Animal Trust. Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om het te gebruiken voor andere doeleinden. 
 

Wil jij helpen? Zo kunnen we samen Freddy een gouden hondenleventje bezorgen! 
 

Alvast enorm bedankt voor elke donatie. Indien doneren niet lukt, zou ik het enorm fijn vinden dat jullie dit delen! 
 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 2 days ago
Viewed 579x

Fundraiser organised by:

Laura Backx

Laura Backx

 

Donations

 
Show all donations
Started 2 days ago
Viewed 579x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals
Report abuse