Dringend Noodhulp Nodig in Aleppo

Dringend Noodhulp Nodig in Aleppo
Sossy  Van Wilgen Thomasian

Mijn familie, vrienden en kennissen zijn zwaar getroffen door de aardbevingen in Syrië (Aleppo) er is dringend hulp nodig!

 

Hallo allemaal, mijn naam is Sossy van Wilgen - Thomasian, ik woon al bijna 25 jaar in Nederland maar ik ben geboren in Aleppo in Syrië en ben Armeens Orthodox van afkomst. Aleppo is in de afgelopen jaren zwaar getroffen door de oorlog, en nu komen daar de verschrikkelijke aardbevingen bovenop. De mensen in Aleppo hebben hierdoor dringend hulp nodig. Door de verschrikkelijke aardbevingen van maandag 6 februari zijn er heel veel slachtoffers gevallen! Ik heb geen woorden voor deze tragedie. Het is nog onduidelijk hoeveel mensen zich onder het puin bevinden. Mijn familie durft al dagen niet naar hun woningen te gaan, daarnaast is het ontzettend koud, mensen zitten in angst, ze kunnen geen kant meer op en zijn aan het overleven. Door alle beperkingen die in Syrië gelden, start de noodhulp moeilijk op. Daarom hebben ze alle hulp nodig en Ik wil ze heel graag helpen, maar ik kan dit niet alleen! Samen met uw steun kunnen wij dit doen, alsjeblieft help je mee???

Het opgehaalde geld gaat direct naar de mensen waarbij de nood het hoogst is. Mensen die familieleden zijn verloren, geen huis meer hebben, geen voedsel en andere noodzakelijke behoeftes zoals medicijnen, dekens, luiers etc. Hierbij geldt mijn neef als contactpersoon die ik persoonlijk goed ken en vertrouw!! Alle kleine beetje helpen!!

Mijn motto in het leven "wie goed doet, goed ontmoet" en "ik geef nooit op".

Ontzettend bedankt voor uw steun! God zegen u en uw geliefden.

Sossy van Wilgen

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 10/02/23
Viewed 932x

Fundraiser organised by:

Sossy  Van Wilgen Thomasian

Sossy Van Wilgen Thomasian

 

Donations

 
Show all donations
Started on 10/02/23
Viewed 932x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog