Dierenartskosten voor Nossa

Dierenartskosten voor Nossa
Kelly Van Droogenbroeck

Wegens vermoeden van een tumor in Nossa (hartpatiëntje) haar neusje, voor verder onderzoek (echo, biopsie,...)

 

Hey ♡

Eerst en vooral ‘dank je’ om een kijkje te nemen en je te willen verdiepen in Nossa haar situatie, onze situatie.

In 2017 heb ik Nossa in huis genomen, haar leeftijd is niet bekend, aangezien ze een straatkatje was. Nossa is op het juiste moment in mijn leven gekomen. Toen ik in een heel zware periode zat, heeft zij mij met al haar warmte, liefde en genegenheid er bovenop gehaald en dat doet ze nu nog steeds.

‘Ik heb jou gered van de straat, maar jij ook, mijn kleine meid, hebt mij al op zovele manieren gered.’

Sinds 2020 kampt Nossa al met problemen. Hierdoor hebben wij al heel wat onderzoeken en dierenartsenbezoekjes achter de rug. Zij is ook een hartpatiëntje en moet normaal gezien hierdoor jaarlijks op controle. 

Echter door mijn eigen gezondheidsproblemen heb ik ook heel wat kosten aan oa. therapie en de steeds (onverwachtse) bijkomende dierenartsbezoeken.

Voor verdere onderzoeken (biopsie van de neus,…)  moet Nossa verdoofd worden en dit kan gevaarlijk zijn voor haar hartje. Begin November is er een eerste mogelijkheid om het onderzoek te laten plaatsvinden zodat we zeker zijn hoe haar hartje er nu aan toe is. 

Het is ook sinds 2021 dat er zich een soort van korstvorming is beginnen ontwikkelen, langzaamaan op haar neusje. We hebben al verschillende behandelingen geprobeerd, tevergeefs… Soms krabt ze het korstje eraf en dan groeit er weer een nieuwe op en dit proces blijft duren. 

Het is altijd wat vaag geweest wat er nu juist aan de hand is met haar, voornamelijk met haar neusje. Vandaar dat ik vandaag ook voor een second opinion bij een andere dierenarts ben geweest en alsook hij vermoedt dat het een tumor is, waardoor ik nu tussen 2 vuren sta… Ze niest ook vaak en kan moeilijk ademhalen door haar neus. Er werd vandaag een wisser genomen van het vocht in haar neus en dat gaat verder onderzocht worden. (antibiogram). Maandag weet ik meer… Opnieuw een consult.

De echo zelf zou rond de 200 euro liggen en een vervolgconsult 50 euro. Daarna zien we verder.

Momenteel stapelen de kosten zich op en heb ik voor mezelf besloten dat ook al doe ik dit niet graag, ik echt wel alle hulp kan gebruiken voor mijn engeltje… Ik maak mij ongerust, ik wil de echo achter de rug hebben, zodat we kunnen zien hoe we dit verder kunnen aanpakken…

 

Elk beetje steun is echt heel welkom. wij zijn jullie zó dankbaar daarvoor… 

Ik wil mijn meisje niet kwijt.

Heel veel liefs,

Van mij,

Van Nossa,

Van ons. 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started 5 hours ago
Viewed 34x

Fundraiser organised by:

Kelly Van Droogenbroeck

Kelly Van Droogenbroeck

 

Donations

 
Show all donations
Started 5 hours ago
Viewed 34x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Medical
Report abuse