Zorgen voor mama Rebecca & Pirre

Zorgen voor mama Rebecca & Pirre

Beste iedereen. koppel met 4 kindjes en 2 sterrekindjes en 2 miskramen op TV

 

Beste iedereen.

mijn schoonzus en schoonbroer zijn een koppel met 4 kindjes en 2 sterrekindjes en 2 miskramen en  zouden graag hun verhaal willen doen.

REBECCA:

Aangezien veel mensen ons hebben gezien en gevolgd op een programma via vrt .. zorgen voor mama ..

Hebben mensen ons gevraagd voor deze tekst:

Wat je ziet in het programma over ons leven nu is niet gelogen ..

Wij zitten inderdaad in problemen met schulden die ons het leven zuur maken ..

We proberen dan ook al jaren als koppel uit die miserie te geraken zodat wij met een schoon lei kunnen leven samen met ons gezin ...

Bij deze willen we ook even zeggen dat ze niet alles vertellen in het programma wat wij hun hebben verteld of alles laten zien in de programma.

Wij hebben inderdaad schulden , schulden van verloren kindjes, ziekenhuizen Enzo.

We zijn nu 9 jaar een pracht gezin!

Maar met schulden,  waar ze niet heeft achter gevraagd en ondertussen zijn er nog schulden opgebouwd dankzij de situatie waar we al jaren in leven en zonder enige hulp van de overheid …

Er zijn veel mensen die beweren dat de mama schulden heeft door de papa maar das ni waar we zijn 9 jaar geleden verliefd op elkaar geworden met ieder zijn schulden ..De papa met zijn verleden en de mama met een verloren kindjes .

We hebben er dan ook alles aan gedaan om die schulden samen af te betalen ..

De mama doet haar best vanwege haar gezondheid om alles voor haar gezin te doen net als de papa ..

Er zijn veel mensen die ook beweren dat de papa niet “ wil ” werken enz, maar als je geen rijbewijs hebt en ze vragen om in de vroegen en de nacht de doen gaat dit niet, omdat we aanhankelijk zijn met de openbaar vervoer. De papa heeft altijd gewerkt maar is gewoon veel zijn werk kwijt gespeeld door alles wat we hebben mee gemaakt: er alleen voor staan als ik in 2021 een opname moest doen voor mijn Tromboze, Verlies van een kindjes en toch staat hij klaar.

De papa is ook maar een mens met een gevoel en heeft hierdoor samen met de mama veel moeten overwinnen op emotioneel vlak ..

Wat we nu schrijven voor jullie is op verzoek van mensen die ons verhaal hebben gehoord via het programma zorgen voor mama .. en wij vragen via deze weg hulp om ons gezin terug op een veilige weg te krijgen ..

De papa is op dit moment nog niet in staat om te werken door een operatie aan de knie .. knieband was gescheurd en minuscus was gescheurd en is nu aan het revalideren om binnenkort weer te gaan werken .. wel met schrik in zijn hart door de mama haar toestand .. de mama heeft trombose en heeft met haar leven aan een zijden draadje gelegen en dat doet ook veel op emotioneel vlak bij de papa ..

Elke dag die ongerustheid om de mama van zijn kinderen te verliezen .. elke dag die bangheid ..

Slapeloze nachten door de ongerustheid dat er iets met de mama zou gebeuren of dat de mama niet meer zou wakker worden ..

Met de hulp die we via deze weg zouden krijgen .. zouden we onze schulden willen afbetalen en onze kindjes willen kunnen bieden wat ze verdienen ..

Hun kamer is aan vernieuwing toe ..

Misschien eens een uitstapje dat iets verder weg is dan de schaatsbaan op kerst of een binnenspeeltuin ..

Onze kindjes moeten niet de dupe zijn van onze problemen maar hebben onze kindjes al veel moeten weigeren door onze situatie op dit moment en dat doet pijn in het hart van zowel de mama als de papa ..

Ook al gaat iedere cent die we niet aan de schulden of eten of kleren of rekeningen besteden naar de kindjes .. tog blijft het pijn doen om u kindjes niet te geven wat ze verdienen ..

De mensen die ons hulp aanbieden zijn bij deze al zeer bedankt in naam van ons gezin..

Shana Van Belleghem:

→ help jullie mee?

Dat ze eens adem kunnen hebben,  zag op de TV dat de raadsman van de colletieve hun vierkanten uitlachte…

Deze mensen hebben even veel hulp nodig zoals de andere mensen dat is wel waar.

Maar aib die mensen krijgen toch nog een kans?

Elke keer leven ze in een overlevingmechanisme.

De papa maakt soms eens een fout beslissing zoals een rekening openen voor daar het gewerkte centjes op te zetten om de kinderen eten, drinken, school uitstapjes te kunnen doen.

Laat die mensen terug ademen iedereen heeft liefde en licht in het leven.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 12/01/24
Vu 24567x

Campagne organisée par:

Shana Van Belleghem

Shana Van Belleghem

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 12/01/24
Vu 24567x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Dettes
Rapporter un abus