Hartje voor de ouders van Cosette ♥

Hartje voor de ouders van Cosette ♥

Baby Cosette onverwacht overleden: " Het begon met koorts en griep. Niemand dacht dat het zo zou aflopen."

 

Kelly en Wouter verloren op 23 januari hun dochtertje Cosette. Ze had griep, maar stierf enkele dagen later onverwacht aan een bacterie. Ze mocht maar 9 maanden oud worden. In december verloor ik mijn pépé. Hij had gespaard voor zijn uitvaart waardoor mijn mama en tante niet veel meer moesten opleggen. Kelly wou hierdoor ook een uitvaartverzekering opstarten, omdat ze de grote bedragen van een uitvaart gezien had. Hierdoor sloot ze op 10 januari een polis af. Er was een wachtperiode tot 1 februari. Cosette is helaas net in die wachtperiode heel onverwacht en plots gestorven op 23 januari, waardoor de uitvaartverzekering nu niet in tussen wil komen. Kelly en Wouter hebben dus tweemaal pech. Ze zijn hun dochtertje kwijt maar ook de financiële kant baart hen zorgen. Wij (zus Joyce en vriendin Kim) willen heel graag een steunactie starten voor hen. We weten dat Kelly en Wouter het overige bedrag heel graag zouden schenken aan UZ Gent intensieve zorgen Kindergeneeskunde.

Momenteel is hun enige troost dat Cosette haar hart en lever kon doneren aan 2 andere kindjes. Wij willen hen met deze actie een duwtje in de rug geven.

 Zoals Kelly het zo mooi kon verwoorden tijdens Cosette haar afscheidsdienst:

“ Lieve mensen,

Aan hopen dat het morgen beter is besteden we ongelofelijk veel tijd. Maar ondertussen vergeten we het belangrijkste. Terwijl we hopen op beter, raken we kostbare dagen, onnodig kwijt. Vier elke lach, wees trots, moedig en sterk. Vergeet niet om heel voorzichtig met je hart te zijn want misschien ben jij ooit… ook een donor…”♥

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 5/02/24
Vu 20711x

Campagne organisée par:

Joyce Maelstaf

Joyce Maelstaf

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 5/02/24
Vu 20711x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Funérailles Bonne Cause
Rapporter un abus