Vloerenzaak en beddenzaak

Vloerenzaak en beddenzaak
Esmee Von Stein

Gaat voor een interieur voor alleenstaande hopeloze jonge moeder Met belast verleden o.a dakloosheid een rol heeft gespeeld

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Deze jonge dame heeft een woonhistorie

Maar kreeg begin het nieuwe jaar een nieuw toekomstperspectief nu ringt de alarm bel op en doen wij ik twee vrienden een oproep tot steun actie.

Een eigen net drie kamerappartement nu is het zo dat er geen genoeg spullen zijn echt het grote, en wat kleine spulletjes en interieur waaronder de vloer die besteld zou moeten worden bij een vloer zaak.gelet op gordijnen en overgordijnen en energie zuinige woning mevrouw kent een belast verleden waaronder dakloosheid een rol heeft gespeeld. Nu de woningbouw hier verder op ingaat is de eis dat het huis volledig gestoffeerd wordt gelamineerd en dame weer op eigen letterlijk vloer kan en blijven wonen is dit niet het geval is er een dreiging tot uithuiszetting we denken aan de winkels Leen Bakker, om dit nood crisis discreet met de vloer gelijk te maken. Er een fijne warme toekomst. Fotos worden en kunnen na het streef bedrag zekers worden toegevoegd aan de doneeractie.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 12/01/24
Vu 71x

Campagne organisée par:

Esmee Von Stein

Esmee Von Stein

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 12/01/24
Vu 71x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Bonne Cause
Rapporter un abus