Vloerenzaak en beddenzaak

Vloerenzaak en beddenzaak
Esmee Von Stein

Gaat voor een interieur voor alleenstaande hopeloze jonge moeder Met belast verleden o.a dakloosheid een rol heeft gespeeld

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Deze jonge dame heeft een woonhistorie

Maar kreeg begin het nieuwe jaar een nieuw toekomstperspectief nu ringt de alarm bel op en doen wij ik twee vrienden een oproep tot steun actie.

Een eigen net drie kamerappartement nu is het zo dat er geen genoeg spullen zijn echt het grote, en wat kleine spulletjes en interieur waaronder de vloer die besteld zou moeten worden bij een vloer zaak.gelet op gordijnen en overgordijnen en energie zuinige woning mevrouw kent een belast verleden waaronder dakloosheid een rol heeft gespeeld. Nu de woningbouw hier verder op ingaat is de eis dat het huis volledig gestoffeerd wordt gelamineerd en dame weer op eigen letterlijk vloer kan en blijven wonen is dit niet het geval is er een dreiging tot uithuiszetting we denken aan de winkels Leen Bakker, om dit nood crisis discreet met de vloer gelijk te maken. Er een fijne warme toekomst. Fotos worden en kunnen na het streef bedrag zekers worden toegevoegd aan de doneeractie.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/01/2024 gestart
80x bekeken

Actie georganiseerd door:

Esmee Von Stein

Esmee Von Stein

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/01/2024 gestart
80x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog