Stichting Help (Es)mee!

Stichting Help (Es)mee!
Esmée de Groot

Helpt u ook mee om het leven van Esmée te redden en beter te maken?

 

Stichting Help (Es)mee! is opgericht om operaties aan de rug en nek van Esmée mogelijk te maken. Deze operaties vinden plaats in Barcelona, in het Teknon medisch centrum door een ervaren chirurg, dokter Gilete. Deze arts heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met het Ehlers Danlos Syndroom. De aandoening die Esmée ook heeft.

 

Eerder is de crowdfunding succesvol geweest en is het leven van Esmée gered door het fuseren (vastzetten) van de wervels van de nek en rug. Zij kan haar nek en rug dus bijna niet meer bewegen.

Een klein offer voor de winst die ze heeft. Esmée leeft nog en blijft bij bewustzijn. Ze blijft weer ademen en kan weer mensen om haar heen verdragen. Zonder deze operaties was dat niet meer zo geweest.

 

Onlangs is gebleken dat er halverwege haar rug een levensbedreigend probleem is. Een schroef uit de eerdere fusies zit niet goed. Deze schroef duwt tegen haar aorta en zit mogelijk zelfs in het vat of de vaatwand. Zoals verschillende artsen al hebben gezegd: een groot probleem.

 

Daarnaast zijn er een aantal schroeven onderin de fusie los. Gelukkig kunnen deze worden vervangen vanuit een verzekering. Dat geldt helaas niet voor de aanvullende stangen en schroeven die moeten

worden geplaatst.

De orthopeed die dit alles heeft gezien acht het noodzakelijk dat verdere zorg in Spanje wordt verleend. Daar hebben ze de juiste kennis en expertise. Hij is bij verder contact ook niet bereid te helpen. Met een brief, wel geschreven door deze professor, zijn we naar de zorgverzekering gegaan.

Helaas stonden wij voor een dichte deur. Ze weigeren enige kosten te vergoeden. Dit brengt ons in de huidige positie. Esmée heeft op zo kort mogelijke termijn een levensreddende behandeling nodig,

maar dit moeten wij zelf bekostigen.

 

📂 www.stichtinghelpesmee.nl

 

Stichting help (Es)mee! zamelt geld in om deze operatie mogelijk te maken. Helpt u/help jij ook?

Rekeningnummer: NL 22 INGB 0008 68 48 10

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 5/10/22
Vu 1256x

Campagne organisée par:

Esmée de Groot

Esmée de Groot

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 5/10/22
Vu 1256x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Fondation / VZW
Rapporter un abus