Steun Noa Geyskens met haar levensnoodzakelijke hartoperatie!

Steun Noa Geyskens met haar levensnoodzakelijke hartoperatie!
Partager cette campagne via:

Help Noa Geyskens, een dappere 16-jarige, om haar leven te redden! Met haar levensnoodzakelijke hartoperatie!

 

Help Noa Geyskens, een dappere 16-jarige, om haar leven te redden!

Mijn naam is Noa Geyskens en ik ben 16 jaar oud. Ik sta voor een grote uitdaging in mijn leven, omdat ik de ziekte van Marfan heb geërfd. Deze genetische aandoening heeft niet alleen mijn gezondheid beïnvloed, maar heeft ook onlangs mijn vader van me weggenomen. Nu moet ik een levensreddende operatie ondergaan tijdens de kerstvakantie.

Deze operatie is van cruciaal belang en omvat het plaatsen van een sleeve rond mijn aorta. Hierdoor kan voorkomen worden dat de ader verder uitzet, waardoor ik ernstige gezondheidsproblemen kan ontwikkelen. De sleeve moet op maat worden gemaakt en 3D-geprint worden in Londen. Helaas worden deze kosten niet gedekt door het ziekenfonds, waardoor ik geconfronteerd word met aanzienlijke financiële lasten.

Daarom heb ik besloten om een crowdfundingcampagne op te starten, in de hoop dat mensen zoals jij me willen helpen. Met uw bijdrage kan ik de kosten voor de sleeve en de daarbij behorende medische procedures dekken. Uw steun zal van onschatbare waarde zijn, omdat het mij de kans geeft om te herstellen, mijn leven voort te zetten en mijn dromen na te jagen.

Als 16-jarige heb ik altijd geprobeerd een positieve houding te behouden, ondanks de uitdagingen die ik dagelijks tegenkom. Ik wil niet dat deze ziekte mijn toekomst bepaalt. Met uw hulp kan ik hoop vinden en laten zien dat ik niet alleen sta in mijn strijd tegen de ziekte van Marfan.

Ik vraag u vriendelijk om deel te nemen aan mijn crowdfundingcampagne en deze boodschap te delen met uw vrienden, familie en gemeenschap. Samen kunnen we een verschil maken en mij de steun geven die ik zo hard nodig heb.

Ik wil u bedanken voor uw vrijgevigheid, medeleven en het verspreiden van deze campagne. Met uw hulp kan ik mijn leven redden en hoop vinden op een gezonde toekomst.

Met vriendelijke groet,

Noa Geyskens, 16 jaar oud

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 14/07/23
Vu 12296x

Campagne organisée par:

Noa Geyskens

Noa Geyskens

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 14/07/23
Vu 12296x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Soins Calamité
Rapporter un abus