Sponsoring kosten zonnepanelen voor dierenasiel vzw het Dierenthuisje

Sponsoring kosten zonnepanelen voor dierenasiel vzw het Dierenthuisje
Myriam Lepeire
Partager cette campagne via:

43.000 euro voor de aanleg van zonnepanelen.

 

 

Even voorstellen. Vzw Het Dierenthuisje is een opvang voor dieren die vanwege verwaarlozing, mishandeling, ouderdom, medische problemen nergens anders terecht kunnen. Hier geen kooien, wel een uitgestrekt groen kader waar blije dieren vrij rondlopen. Voor zij die nog in aanmerking komen voor adoptie wordt een gouden mandje gezocht, de anderen blijven de rest van hun leven bij het Dierenthuisje waar ze in de watten worden gelegd door bezielers Sonja en Peter die hun leven volledig aan de dieren wijden.

Verspreid over het terrein bevinden zich de verblijven, mooie chalets. In de winter moet alles verwarmd worden, wat in deze dure tijden onhoudbaar is. Zodoende zag het Dierenthuisje zich verplicht tot de installatie van 97 zonnepanelen. Binnen twee jaar reeds zal deze beslissing al lonen. Maar intussen is er een gigantische rekening die betaald moet worden. Zonder hulp is dit onmogelijk. Daarom hopen we te mogen rekenen op de steun van oprechte dierenvrienden, zodat onze dieren die al meer dan genoeg hebben doorgemaakt niet in de kou moeten zitten.

Het Dierenthuisje heeft een schrijnend gebrek aan vrijwilligers. Mensen die wat van hun vrije tijd aan het goede doel willen besteden zijn van harte welkom.i

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 14/12/22
Vu 1132x

Campagne organisée pour:

Vzw het Dierenthuisje

Vzw het Dierenthuisje

Campagne organisée par:

Myriam Lepeire

Myriam Lepeire

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 14/12/22
Vu 1132x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Fondation / VZW Associations
Rapporter un abus