Lotgenoten contactwebsite voor mensen met een psychische kwetsbaarheid

Lotgenoten contactwebsite voor mensen met een psychische kwetsbaarheid
Wendy Corremans

Help psychisch kwetsbare mensen om met elkaar in contact te komen voor activiteiten, sociaal contact en wederzijdse steun.

 

Veel jongeren en volwassenen meteen psychische kwetsbaarheid ervaren een sociaal isolement. Door de pandemie is dit probleem enkel verergerd. 

Veel mensen zoeken gewoon iemand om eens mee te kunnen buiten komen, regelmatig een babbeltje mee te doen of leuke activiteiten mee te ondernemen. Gewoon een luisterend oor en wat emotionele steun kan al veel doen. 

Lotgenoten contact kan een groot stuk van deze nood opvangen. Daarnaast biedt lotgenotencontact ook herkenning, wat ook weer een positief effect op de eigenwaarde heeft. 

De bedoeling is dat mensen aan de hand van profielen elkaar kunnen vinden voor activiteiten, sociaal contact, vriendschap via een contactwebsite. 

Er komt veel kijken bij het maken van een contactwebsite waardoor de kosten al gauw oplopen. We hebben een betrouwbaren contactsitebuilder (datingsitebuilder), er moet een onderneming worden opgestart, een verzekering, boekhouder, advocaat en dan de maandelijkse kosten voor hosting en tech support. 
We willen de website graag 6 maand gratis aanbieden. Nadien zullen we een kleine abonnementskost vragen zodat de website zelfstandig kan blijven draaien. 

Dit initiatief wordt getrokken door een gemotiveerde, vrijwillige ervaringsdeskundige geestelijke gezondheidszorg.

Elke kleine bijdrage helpt ons om dit doel te bereiken. Daarnaast is het ook heel helpend als je deze steunactie voor ons wil delen op je sociale media. 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 2/06/22
Vu 827x

Campagne organisée par:

Wendy Corremans

Wendy Corremans

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 2/06/22
Vu 827x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Soins Corona Bonne Cause
Rapporter un abus