Levenseinderegie

Levenseinderegie
Wim van Dijk

De arts kan niet bepalen of je lijdt. Ik wil de euthanasiewet veranderen om waardig sterven in eigen regie mogelijk te maken

 

Met veel medestand(st)ers heb ik het Wetsvoorstel Levenseinderegie geschreven. Zo is een goed stuk ontstaan. Je beslist zelf over ondraaglijk en uitzichtloos lijden en of een andere oplossing dan euthanasieredelijk is. De gecertificeerde Levenseindebegeleider checkt dat slechts. De arts voert vrijwillig de euthanasie uit en beoordeelt je verzoek niet. We voeren een Burgerinitiatief uit met de St.  Levenseinderegie. om het voorstel op de agenda van de Tweede Kamer te krijgen. Teken digitaal op www.levenseinderegie.nl en steun ons financieel.

Het onafhankelijke onderzoeksbureau Motivaction heeft voor ons het draagvlak van ons voorstel gepeild. Van de voorstanders van euthanasie kiest 71% voor ons Voorstel en 12% voor de huidige Euthanasiewet;. Het is dus de moeite waard om met het voorstel verder te gaan. 

Mocht je me kunnen helpen bij een van de activiteiten (je hebt bv. een ingang bij een politieke partij, krant, organisatie, etc.) wil je mij dat dan laten weten?

Hartelijke groet van Wim van Dijk; wimfmvandijk@gmail.com; 0651014410 Eerste Hervendreef 17 5232 JJ Den Bosch.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 22/10/21
Vu 12962x

Campagne organisée pour:

Nieuwe Democratie

Wil de regie over het eigen levenseinde tot stand brengen.

Campagne organisée par:

Wim van Dijk

Wim van Dijk

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 22/10/21
Vu 12962x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Legal
Rapporter un abus