De actiebeheerder heeft het doneren gedeactiveerd. Doneren is niet meer mogelijk.

Levenseinderegie

Levenseinderegie
Wim van Dijk

De arts kan niet bepalen of je lijdt. Ik wil de euthanasiewet veranderen om waardig sterven in eigen regie mogelijk te maken

 

Doneren is niet meer mogelijk

Met veel medestand(st)ers heb ik het Wetsvoorstel Levenseinderegie geschreven. Zo is een goed stuk ontstaan. Je beslist zelf over ondraaglijk en uitzichtloos lijden en of een andere oplossing dan euthanasieredelijk is. De gecertificeerde Levenseindebegeleider checkt dat slechts. De arts voert vrijwillig de euthanasie uit en beoordeelt je verzoek niet. We voeren een Burgerinitiatief uit met de St.  Levenseinderegie. om het voorstel op de agenda van de Tweede Kamer te krijgen. Teken digitaal op Zet uw Handtekening onder het Burgerinitiatief - Stichting Levenseinderegie en steun ons financieel.

Het onafhankelijke onderzoeksbureau Motivaction heeft voor ons het draagvlak van ons voorstel gepeild. Van de voorstanders van euthanasie kiest 71% voor ons Voorstel en 12% voor de huidige Euthanasiewet;. Het is dus de moeite waard om met het voorstel verder te gaan. 

Mocht je me kunnen helpen bij een van de activiteiten (je hebt bv. een ingang bij een politieke partij, krant, organisatie, etc.) wil je mij dat dan laten weten?

Hartelijke groet van Wim van Dijk; wimfmvandijk@gmail.com; 0651014410 Eerste Hervendreef 17 5232 JJ Den Bosch.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/10/2021 gestart
13518x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Nieuwe Democratie

Wil de regie over het eigen levenseinde tot stand brengen.

Actie georganiseerd door:

Wim van Dijk

Wim van Dijk

 

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/10/2021 gestart
13518x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Juridisch
Misbruik melden