Help mijn hobby leefbaar te houden

Help mijn hobby leefbaar te houden

Ik ben Martine en ik zou graag de redactiekosten van mijn boeken rond willen krijgen.

 

Hoi mensen,

Eigenlijk ben ik te trots om te bedelen, maar ik ben invalide en schrijf graag verhalen die ik in eigen beheer uitgeef.

Dat laatste is mijn passie sinds ik nog maar een pen kon vasthouden. Jarenlang groeiden de verhalen in mijn hoofd.

Ik zet ze graag op papier om met anderen te delen. Helaas kost het veel geld om mijn werk deftig te laten redigeren.

Tot nu toe heb ik het altijd bolgewerkt gekregen, onder andere met de steun van mijn familie, maar het potje geraakt leeg en mijn inspiratie is nog niet op. Ik kan er alleen niet meer mee verder.

Ik heb het er heel moeilijk mee dat ik mijn hobby niet meer deftig zal kunnen uitoefenen.

Mijn doel is niet om geld te verdienen met mijn schrijfsels, maar wel om boeken te kunnen afleveren die het waard zijn te om te lezen en gezien ik een vorm van dyslexie heb, begint dat stilaan onbetaalbaar te worden voor mij.

Ja, ik ben al bij uitgevers gaan aankloppen, maar helaas zijn degene die in nieuw talent investeren heel schaars en moet je bij de meeste ook betalen om gepubliceerd te geraken, soms nog meer dan wat een deftige redacteur vraagt.

Binnen de genres die ik schrijf is er, zeker in het Nederlands, niet genoeg animo om uit de kosten te geraken met de verkoop van mijn boeken.

Door mijn beperkingen kan ik ook fysiek niet op beurzen en events gaan leuren met mijn werk. Online is de concurrentie ook moordend.

Schrijven is voor mij een soort van therapie om mijn PTSS onder controle te houden. De financiële zorgen die ik er nu door heb, zorgen ervoor dat ik al maanden moeilijker iets op papier zet en dat komt mijn mentale toestand niet ten goede.

Ik ben ook niet het type dat alles voor niets wil en goede redactie is elke cent waard.

Anderzijds heb ik het ook moeilijk om geld te vragen voor mijn werk. Ik reken lage winstmarges en weet dat ik er nooit mee uit de kosten zal komen.

Als ik het bedrag van deze actie haal, ben ik nog lang niet uit de kosten, maar heb ik een beetje speling om verder te kunnen.

Je donatie zal niet alleen mij persoonlijk helpen, maar ook mijn huidige en toekomstige lezers, waaronder liefhebbers van historische fictie en fantasy.

Het is mijn hobby, maar ook mijn leven om te schrijven en helaas is het een peperdure hobby. Ja, ik kan ook mijn werk vol fouten uitgeven, maar daar ben ik dan ook weer te trots voor.

Alvast dank bij voorbaat,

Martine

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 19/08/23
Vu 457x

Campagne organisée par:

Martine Pauwels

Martine Pauwels

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 19/08/23
Vu 457x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Passe-temps
Rapporter un abus