Help Christoph zijn leven terug op te pikken na zwaar verkeersongeval!

Help Christoph zijn leven terug op te pikken na zwaar verkeersongeval!
Katrien Huybrechts
Partager cette campagne

Na een aanrijding op de Singel, verloor Christoph drie ledematen: met jullie hulp kan hij zijn leven terug oppikken.

218 dons
24%
23 640 € collectés sur 100 000 €

Op 17 mei 2021 slaat het noodlot toe: tijdens een avondwandeling wordt Christoph op de Singel in Antwerpen aangereden door een kraanwagen van 50 ton. En hoewel zijn overlevingskansen op dat ogenblik quasi onbestaande waren, komt hij er door. Weliswaar met 3 ledematen minder: hij is beide benen verloren tot boven de knie en ook zijn rechteronderarm.

Maar Christoph is een vechter, hij overleeft de eerste dagen, weken en verhuist na minder dan drie maanden ziekenhuisverblijf naar RevArte waar hij begin september voor het eerst met prothesen loopt.

En dat gaat snel want ook met de eerste generatie prothesen is hij na enkele weken uitgeoefend. Enter, the next generation: elektronische prothesen waarmee hij ook kan leren om trappen en hellingen te nemen, waarmee hij zich veel vlotter kan bewegen en zijn vrijheid kan herwinnen.

Ook zijn hand krijgt een myo elektrische prothese waarmee hij vlot aan de slag kan.

Maar we botsen op een probleem: het verzekeringsdossier met de tegenpartij sleept aan, het ziekenfonds komt maar heel beperkt tussen in de duurdere prothesen en Christoph wil vooruit. Christoph wil terug zoveel mogelijk de papa zijn voor onze drie meiden die hij voor het ongeluk was. Christoph droomt er van om terug in zijn kapsalon te staan: een nieuw pand dat hij tussen twee lockdowns in had aangekocht en helemaal naar zijn smaak had ingericht.

Omdat we niet kunnen en willen wachten op tegenpartijen, verzekeringen, … hebben we deze actie opgericht, namens Private Stichting Cutting Edge. Op die manier kunnen we met de verworven fondsen ook anderen helpen op het ogenblik dat er toch tussenkomst komt van anderen.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 21/12/21
Vu 10422x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue

Campagne organisée pour:

Private Stichting Cutting Edge

Private Stichting Cutting Edge

Campagne organisée par:

Katrien Huybrechts

Katrien Huybrechts

218 dons
24%
23 640 € collectés sur 100 000 €

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 21/12/21
Vu 10422x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue

Dans les médias

Maritiem figuur Marc Huybrechts: actief voor goede doel in eigen gezin

30 Jan 2022

Samen met zijn gezin zette Marc Huybrechts een steunactie op voor zijn schoonzoon om zijn leven terug op te pikken. Na een aanrijding op de Antwerpse Singel, verloor Christoph Van den Bossche drie ledematen.

Flows.be

Kapper Christoph verloor beide benen en een arm bij een verkeersongeval: “Mijn dochters op een dag leren skiën: dat is het doel”

21 Dec 2021

Op 17 mei veranderde het leven van Christoph Van den Bossche (42) in een ‘voor’ en een ‘na’. Tijdens een avondwandeling werd hij gegrepen door een vijftig ton zware kraan. Pas zes maanden later, en met drie ledematen minder, kwam hij weer thuis. De weg is moeilijk, maar de vechtlust enorm. “Ik heb drie prachtige dochters, ik wil weer de papa worden die stapt en leuke dingen met hen doet.”

Het Laatste Nieuws

Kapper Christoph weer thuis, half jaar nadat hij arm en benen verloor bij zwaar ongeval: “Mijn drive om onafhankelijk te zijn is enorm”

11 Dec 2021

Antwerpen - Ruim een half jaar nadat Christoph Van den Bossche (42) op de Binnensingel werd gegrepen door een mobiele kraan, waarbij hij twee benen en een arm verloor, is hij weer thuis. Revalideren blijft zijn belangrijkste doel en sinds hij prothesen heeft, kan hij ook al voorzichtig eens rondwandelen in de buurt. Christoph: “Ik werk keihard om weer zo veel mogelijk zelfstandig te kunnen doen.”

Gazette van Antwerpen

Kapper Christoph weer thuis, half jaar nadat hij arm en benen verloor bij zwaar ongeval: “Mijn drive om onafhankelijk te zijn is enorm”

11 Dec 2021

ANTWERPEN - Ruim een half jaar nadat Christoph Van den Bossche (42) op de Binnensingel werd gegrepen door een mobiele kraan, waarbij hij twee benen en een arm verloor, is hij weer thuis. Revalideren blijft zijn belangrijkste doel en sinds hij prothesen heeft, kan hij ook al voorzichtig eens rondwandelen in de buurt. Christoph: “Ik werk keihard om weer zo veel mogelijk zelfstandig te kunnen doen.”

Nieuwsblad

Christoph na zwaar ongeluk op de Singel waarbij hij benen en onderarm verloor: “Ik wil weer in mijn kapperszaak staan”

05 Sep 2021

Antwerpen, Edegem - Op 17 mei ging Christoph Van den Bossche (42) nog even een avondwandeling maken toen hij op de Binnensingel werd aangereden door een mobiele kraan. Daarbij verloor hij beide benen en zijn rechteronderarm. Vrijdag kon hij voor het eerst beenprothesen uittesten. “Ik doe er alles aan om zo veel mogelijk de Christoph van voor het ongeluk te worden”, vertelt hij. “Ik heb een enorme drive om weer in mijn eigen kapperszaak te kunnen staan.”

Gazette van Antwerpen
D'autres collectes de fonds dans: Santé
Rapporter un abus