Help Christoph zijn leven terug op te pikken na zwaar verkeersongeval!

Help Christoph zijn leven terug op te pikken na zwaar verkeersongeval!
Katrien Huybrechts

Na een aanrijding op de Singel, verloor Christoph drie ledematen: met jullie hulp kan hij zijn leven terug oppikken.

 

Op 17 mei 2021 slaat het noodlot toe: tijdens een avondwandeling wordt Christoph op de Singel in Antwerpen aangereden door een kraanwagen van 50 ton. En hoewel zijn overlevingskansen op dat ogenblik quasi onbestaande waren, komt hij er door. Weliswaar met 3 ledematen minder: hij is beide benen verloren tot boven de knie en ook zijn rechteronderarm.

Maar Christoph is een vechter, hij overleeft de eerste dagen, weken en verhuist na minder dan drie maanden ziekenhuisverblijf naar RevArte waar hij begin september voor het eerst met prothesen loopt.

En dat gaat snel want ook met de eerste generatie prothesen is hij na enkele weken uitgeoefend. Enter, the next generation: elektronische prothesen waarmee hij ook kan leren om trappen en hellingen te nemen, waarmee hij zich veel vlotter kan bewegen en zijn vrijheid kan herwinnen.

Ook zijn hand krijgt een myo elektrische prothese waarmee hij vlot aan de slag kan.

Maar we botsen op een probleem: het verzekeringsdossier met de tegenpartij sleept aan, het ziekenfonds komt maar heel beperkt tussen in de duurdere prothesen en Christoph wil vooruit. Christoph wil terug zoveel mogelijk de papa zijn voor onze drie meiden die hij voor het ongeluk was. Christoph droomt er van om terug in zijn kapsalon te staan: een nieuw pand dat hij tussen twee lockdowns in had aangekocht en helemaal naar zijn smaak had ingericht.

Omdat we niet kunnen en willen wachten op tegenpartijen, verzekeringen, … hebben we deze actie opgericht, namens Private Stichting Cutting Edge. Op die manier kunnen we met de verworven fondsen ook anderen helpen op het ogenblik dat er toch tussenkomst komt van anderen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21/12/2021 gestart
16729x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Private Stichting Cutting Edge

Private Stichting Cutting Edge

Actie georganiseerd door:

Katrien Huybrechts

Katrien Huybrechts

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21/12/2021 gestart
16729x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden