Dit gezin helpen aan bouw van een woning met 2 kamers ze slapen nu in 1 kam

Dit gezin helpen aan bouw van een woning met 2 kamers ze slapen nu in 1 kam

Een gezin helpen aan bouw van een woning. Ze hebben maar 1 kamer waarin ze wonen en slapen.

 

Salaam ahlikoem lieve ummah,

Een gezin in Marokko in de stad Driouch heeft ons als ummah om hulp gevraagd. Het gezin woont in een huis met maar 1 woon-slaapruimte. Ze slapen met 5 personen in een kleine kamer die ook gebreken heeft. 

Het gezin woont in een huis wat niet van hun is en maar slechts 1 slaap/woonkamer heeft waarin een gezin van 5 in slaapt. Moeder van het gezin is ongeveer 4 jaar geleden overleden ( Allah arhamha).

Het gezin heeft van een gulle buurvrouw die inmiddels overleden is een stuk grond gekregen waar ze een woning kunnen bouwen in shaa Allah. Maar helaas hebben ze het geld er niet voor en doen ze beroep of wij als ummah wat voor hun kunnen betekenen.

Ook kunnen de dochters dan apart slapen het zijn volwassene meiden die nu bij hun vader en broers slapen wat niet fijn en prettig is.

 En weet dat elke euro die je uitgeeft in vorm van sadaqa je heel veel profijten zal schenken in dit leven als het hiernamaals. Als wij een sebab kunnen zijn voor hun misschien kan deze sadaqa een sebab voor ons zijn voor een huis in djennah. 🤲🤲🤲
 Wa ahlikoem salaam🤲🤍

Attachment.png

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 20/10/23
Vu 364x

Campagne organisée par:

Fatiha Mahdad

Fatiha Mahdad

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 20/10/23
Vu 364x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Maroc
Rapporter un abus