Chiro Hiro Niel zoekt steun voor nieuwe lokalen

Chiro Hiro Niel zoekt steun voor nieuwe lokalen

Door de stijgende materiaal- en energiekosten moet Chiro Hiro op zoek naar extra middelen voor de bouw van de nieuwe lokalen.

 

Chiro Hiro uit Niel vierde in juni haar tienjarig bestaan. In 2013 stapten de toenmalige jongens- en meisjeschiro letterlijk in het huwelijksbootje om samen Chiro Hiro te vormen. De bestaande lokalen bleken al snel te klein voor de groeiende groep jongeren. Enkele jaren geleden werd er dus beslist om de lokalen van de voormalige meisjeschiro te slopen en op die plaats nieuwe lokalen op te trekken. Corona zette een rem op de plannen, maar in de zomer van 2022 zijn de werken dan toch gestart. Hiervoor kreeg de Chirogroep financiële steun van de gemeente en de dekenij. 

Om de nieuwe lokalen te bouwen werkt Chiro Hiro samen met lokale bedrijven, die erg hun best doen om het project te realiseren. Maar door onverwachte kosten en de stevige prijsstijgingen van de bouwmaterialen (door corona, de oorlog in Oekraïne, stijgende energiekosten, enz.) heeft de groep nu te weinig financiële middelen om het bouwproject af te werken. Daarom zetten ze nu verschillende acties en activiteiten op om extra middelen te verzamelen. Zo hopen ze om dit werkjaar de nieuwe lokalen te kunnen afwerken.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 13/09/23
Vu 982x

Campagne organisée pour:

Hiro Support vzw

Hiro Support vzw

Campagne organisée par:

Klaartje Brits

Klaartje Brits

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 13/09/23
Vu 982x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Aide
Rapporter un abus