Anubis Zoekhonden: help ons aan materialen voor ons zoekhondenteam!

Anubis Zoekhonden: help ons aan materialen voor ons zoekhondenteam!
david van der veer

Ons recent opgerichte team wordt verder opgebouwd. Diverse materialen zijn nog nodig om optimaal te functioneren.

 

WWW.ANUBISZOEKHONDEN.NL

ANUBIS zoekhonden is een zoekhondenteam dat bestaat uit een groep enthousiaste hondenbezitters en liefhebbers. Na jarenlange ervaring binnen de hondensportwereld, hondenbeveiliging en bij SAR (Search and Rescue) hondenverenigingen, vond een groep vrienden het tijd om samen iets nieuws op te starten. 

Medio augustus 2021 hebben wij als groep besloten om onze passie, kennis en ervaring samen te voegen. Hieruit is het ANUBIS zoekhonden team ontstaan. 

De meeste andere SAR hondenteams hebben als primaire hoofddoelstelling reddingshondenwerk: het zoeken en terugvinden van levende personen bij recente vermissingen en het geven van eventuele eerste hulp.

Wij als ANUBIS zoekhonden leiden onze honden alleen op als Human Remains Detection (HRD)-honden, voor het terugvinden van overleden vermiste personen. De focus ligt dus primair op human body recovery: op training van kadaver speurhonden. 

De opbouw van het ANUBIS zoekhonden team is divers. Het team bestaat grotendeels uit ervaren hondengeleiders, maar ook uit aspiranten. Wij hebben nu gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring en kennis binnen de SAR-hondenwereld. Naast hondengeleiders en trainers bestaat ons team ook uit een duiker en een fotograaf. Ook wordt ons team versterkt door adviseurs en analisten met grote kennis van diverse wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken naar vermissingen. Al deze kennis en ervaring zal binnen ANUBIS zoekhonden volledig tot zijn recht komen en worden gebruikt om onze hondenteams breed te kunnen opleiden en in te kunnen zetten.
 

Onze teamleden komen uit de regio Limburg, Brabant en zelfs België. Trainingen vinden momenteel plaats op locaties gelegen tussen Maastricht en Eindhoven en deels in België. Nieuwe locaties altijd welkom, ook dus in bv. Belgisch Limburg.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 27/03/22
Vu 751x

Campagne organisée par:

david van der veer

david van der veer

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 27/03/22
Vu 751x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Animaux Calamité Bonne Cause
Rapporter un abus