Zorgen voor mama : Alleenstaande mama Kimberly met dochter Hailey

Zorgen voor mama : Alleenstaande  mama Kimberly met dochter Hailey
Deel deze actie

Kimberly is een jonge mama , die foute beslissingen heeft genomen en die haar nu nog steeds achtervolgen …

58 donaties
15%
€ 1795 van € 12000 ingezameld

Kimberly is een super mama, een mama die alles geeft aan haar dochter en niks aan zich zelf! voor de geboorte van haar dochter wou ze gaan werken in het buitenland,alles was geregeld de betalingen de documenten alles was klaar,  aangekomen bleekt er helemaal niemand te zijn , het  gebouw was gewoon een leeg pand. Toen wist ze zeker dat ze opgelicht was. Ze kwam terug naar huis, met legen handen en een hoge lening. 3 weken later krijg ze te horen dat ze zwanger is. De papa is niet in het beeld en wou deze zwangerschap niet, Kimberly beslist om er voor te gaan als alleenstaande mama. deze was mentaal niet gemakkelijk voor haar. ze heeft enorm veel hulp van familie maar financieel lukt het niet meer. De schulden stapele zicht op. Depressie - angst en nog meer. Ik zelf heb ik ook schulden gehad door het verliezen van mijn werk en gezondheidsproblemen. We hebben jaren als koppel gesukkeld in de schulden, we hebben hulp gevraagd en jaren lang alles betaald. Nu zijn onze zorgen weg en kunnen we weer normaal leven. Voor ons als koppel was het al moeilijk. Voor haar dan dubbel zo moeilijk en frustrerend. Wij hopen met deze actie ze te kunnen helpen en ze weer hoop kunnen geven en dat alles goed komt en dat ze opnieuw kunnen beginnen. wie droomt er nu niet van een zorgeloos leventje? Iedereen, kimberly droomt van stabiliteit. ze wilt weer ademen en alleen lukt het niet. Ik hoop hiermee haar een duw in de rug te geven en ze te helpen.

wie wilt er nu geen zorgeloos leventje ? Iedereen , maar Kimberly wilt alleen stabiliteit in haar leven zodat ze een toekomst kan opbouwen met haar dochter . 


ik ken persoonlijk Kimberly en Kimberly  is ook op de hoogte van deze actie , deze donatie zullen bij Kimberly terecht komen . 

ik wil alvast iedereen bedanken die willen helpen !! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-06-2022 gestart
7079x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Elodie Debay

Elodie Debay

58 donaties
15%
€ 1795 van € 12000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-06-2022 gestart
7079x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Geldgebrek leidt tot depressie bij Kimberley (28) in ‘Zorgen voor mama’

30 Mei 2022

In ‘Zorgen voor mama’ ontmoet Kristel Verbeke (46) de 28-jarige Kimberly. Zij woont samen met haar tweejarig dochtertje Hailey in een kleine sociale woning in Vilvoorde en werkt als verzorgster in een kinderdagverblijf. Maar geld heeft ze amper.

Nieuwsblad

Zorgen voor mama: Kristel Verbeke toont samen met 4 mama's wat het betekent om in armoede te leven

05 Mei 2022

Armoede, enkel een tekort aan geld? Nee, het is zoveel meer dan dat. Vanaf maandag 16 mei praat Kristel Verbeke in het tweede seizoen van Zorgen voor mama met vier mama's die laten zien en voelen wat het betekent om in armoede te leven. Kristel weet ook als geen ander hoe het is, want ze groeide zelf in armoede op.

Front View Magazine