Woningbrand in Muizen: help Hilde en Hedwig

Woningbrand in Muizen: help Hilde en Hedwig
Deel deze actie via:

Om hun financiële draagkracht te ondersteunen bij de wederopbouw van hun stekje en de dringendste kosten en lasten te lenigen

 
€ 0 ingezameld

Op 17 december '22 wordt het huis van Hilde en Hedwig in Muizen onbewoonbaar door een brand bij de buurman. Het vuur slaat over naar hun dak met veel rookschade, maar vooral duizenden liters bluswater worden door het huis gepompt. Gevolg: gigantische water- en rookschade van zolder tot kelder en een huis dat voor minstens 6 maanden onbewoonbaar is (reparatie dak, alle gyprocwanden, plafonds en isolatie, badkamer, slaapkamers zijn te vervangen). 

Hilde en Hedwig hadden het huis net met hun spaarcentjes gerenoveerd. Al die werken zijn helemaal te herdoen. En de brand is een stevige klap. Ook op zoek gaan naar een tijdelijke plek is niet evident. Gelukkig zijn er de verzekeringen. Dat klopt. Maar toch dekken die niet alles en zijn er kosten die niemand vergoedt. Dat jaagt hen nu al op meer onvoorziene kosten dan gedacht. En veel financiële ruimte is er niet meer. 

Om ook de mentale draagkracht van het koppel te ondersteunen, starten we een crowdfunding. Daar hebben we een eerste horde (7500 euro) al bereikt. Met dank aan iedereen. Maar de financiële nood is groot, dus gaan we door om zo de tijdelijke verblijfs- en andere onverwachte kosten te dekken en wat meer financiële ademruimte te geven. Merci. 

(foto: vrt - https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/12/18/brandweer-blust-urenlang-bij-zware-woningbrand-in-muizen/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/01/2023 gestart
3812x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Michel Van Laere

Michel Van Laere

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/01/2023 gestart
3812x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wonen Brand
Misbruik melden