Woef Woef! Help mij terug crossen

Woef Woef! Help mij terug crossen
Deel deze actie via:

Hallo harige en niet zo harige vriendjes, Ik ben 19 weken oud. Helaas heb ik nog niet zoveel chance gehad in mijn leventje

 

WOEF WOEF, 

Hallo jij daar! Ik ben een 19 weken oude puppy. Op zondag 16 juli ben ik met spoed binnengebracht, iemand is met een auto over mij heen gereden, dat werd mij verteld want zelf merk ik er niet veel van want ik ben een heel vrolijke actieve vent. Al doen mijn achterpootjes soms wel wat pijn als ik buiten probeer rond te huppelen, deze momenten zijn heel beperkt want ik verblijf het grootste deel van de dag in mijn benchke. 

 

Mijn mama en papa gingen mij komen halen, maar jammer genoeg door financiële moeilijkheden hebben ze mij na 4 dagen afgestaan. Ik verbleef deze dagen in een dierenartspraktijk waar één van de vele lieve assistente nu voor mij zorgt (ik vindt het stiekem wel heel leuk bij haar) Het was dat of ik werd geeuthanaseerd is mij verteld, ik weet niet zo goed wat dat betekend, maar ik zou dan voor altijd moeten slapen, wat lijk mij dat saai seg! 

 

Ik heb gehoord van mijn opvangtante (want zo noemt ze zichzelf) dat ik een dure operatie nodig heb om terug te kunnen lopen. De prijs van de operatie wordt geschat op zo een 1000 euro. Natuurlijk zal er ook nog heel intensieve nazorg zijn. Daarom probeer ik nu met mijn schattige snoetje geld in te zamelen zodat ik binnenkort weer zonder pijn kan lopen. Helpen jullie mee zodat ik terug zorgenloos kan rondcrossen? Ik geef met veel plezier een likje en een pootje in ruil. 

Wil je mijn verhaal graag volgen? Mijn tante heeft een instagram pagina gemaakt https://instagram.com/red_de_pupper?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

 

Eeuwige dank, 

Liefs pupje en zijn opvanggezinnetje 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/07/2023 gestart
2605x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jolien Goddé

Jolien Goddé

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/07/2023 gestart
2605x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden