Winterswijk in Actie tegen MSA

Winterswijk in Actie tegen MSA
Josefine Van den Berg

Benefietfestival in Winterswijk op 14 april 2024 samen met Jeany Hengeveld: steun aan MSA-bewustzijn en -onderzoek.

 
€ 0 ingezameld

Dit is de Winterswijkse Jeany Hengeveld. Ze was fit, had een leuke baan als receptioniste, een fijn huis en een lekker leven. Tot ze zo’n 2,5 jaar geleden ineens niet meer recht kon lopen, haar eigen handschrift niet meer kon lezen en door haar dubbele tong in de supermarkt vreemd werd aan gekeken. Het was het begin van een intensieve zoektocht naar de oorzaak. Een jaar later kwam de diagnose: MSA-C; Multiple Systeem Atrofie; een progressieve hersenziekte met een levensverwachting van 4 tot 9 jaar.

 

Op Jeany’s bucketlist staat maar één ding: aandacht voor MSA. Want als niemand weet wat het is, komt er nooit geld vrij voor onderzoek.

 

Met het benefietfestival “Winterswijk in Actie tegen MSA” willen wij die droom een vliegende start geven. Allereerst kunnen wij er samen voor zorgen dat heel Winterswijk weet wat MSA is! Daarnaast kunnen we geld ophalen voor onderzoek van MSA-professor Bas Bloem.

Het festival vindt plaats op zondag 14 april 2024 van 12:00 - 19:00 in Winterswijk in het Vrijheidspark. Op het festival zijn er live optredens, springkussens, foodtrucks, (actie) kramen en wordt er aandacht gegeven aan MSA. Alle opbrengsten - min onkosten worden gedoneerd aan het onderzoek tegen MSA.

 

Het festival wordt georganiseerd door de Winterswijkers Josefine van den Berg, Nanny van de Laar en Gerben Grooten, en wordt ondersteund door Boogie Woogie Cultuurcentrum en de Winterswijkse Uitdaging.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/03/2024 gestart
2329x bekeken

Actie georganiseerd door:

Josefine Van den Berg

Josefine Van den Berg

 
€ 0 ingezameld
Actie loopt tot 20/04/2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/03/2024 gestart
2329x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog