We willen onszelf bevrijden van een giftige situatie

We willen onszelf bevrijden van een giftige situatie

Om weer normaal te kunnen functioneren

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo, 

Mijn naam is Monique. Ik schrijf u met het verzoek om steun vanwege mijn privé- en financiële situatie.

Al 10 jaar leven mijn dochter en ik met emotionele mishandeling.

11 jaar geleden ben ik samen gaan wonen met mijn man. Ons geluk duurde niet lang. Na een half jaar samenwonen begonnen onze problemen. De zakenmans van mijn man hebben hem veel geld afhandig gemaakt. Ook van de ene op de andere dag verlaagden ze zijn salaris met een derde. Ik was toen al zwanger. De daaropvolgende jaren telden we elke cent. Al het geld ging naar het huis, eten en de behoeften van het kind. We konden niet op vakantie gaan of plezier maken.

Mijn man kon er niet tegen en hij begon mij mentaal te misbruiken toen ik nog zwanger was. Hoewel ik niet de schuld had van deze situatie, werd ik een vijand voor hem die emotioneel vernietigd moest worden. Hij begon ook alcohol te drinken. Hij was niet langer geïnteresseerd in zijn dochter en het leven. Mijn dochter had haar vader nodig, maar hij was er niet. Hij had geen interesse en sliep dronken op de bank.

Mijn dochter heeft ook mijn trauma geërfd en draagt nog steeds haar eigen trauma met zich mee.

Door stress stopte ik met slapen en eten en kreeg ik een zeer ernstige burn-out, waarvan ik de gevolgen nog steeds voel: chronische vermoeidheid, geheugenproblemen, slaapproblemen, angst, eetproblemen, concentratieproblemen en depressie. Ik ging van een vrolijk, energiek persoon naar een vermoeid, verdrietig en gestrest persoon. Door mijn ziekte kon ik niet werken. Ik ben twee banen kwijtgeraakt.

Mijn dochter voelde ook de gevolgen van deze situatie. Ik kon niet de moeder zijn die ik wilde.  

Ik zocht hulp bij artsen in het ziekenhuis, maar het enige dat ze konden doen was mij pillen geven en naar huis sturen. Het hielp niet.  Ik woon nog steeds samen met deze man en ik moet nog steeds zijn gedrag verdragen dat mij elke dag verwoest.

Wat mij het meeste pijn doet, is zijn houding ten opzichte van ons kind. Haar vader is emotioneel koud, humeurig, lui, passief en altijd geïrriteerd. Zij huilt heel vaak door hem.  

Daarom weet ik dat ik ons voor mijn eigen bestwil en dat van mijn dochter uit deze situatie moet zien te halen. Ik moet ons bevrijden van de man die ons vernietigt.

Daarom vraag ik u om financiële steun om mij te helpen scheiden en meubels voor ons appartement te kopen.

Daarom zou ik u zeer dankbaar zijn als u mij zou willen helpen bij het innen van het bedrag dat nodig is voor de scheiding en het inrichten van mijn nieuwe appartement.

Alvast enorm bedankt.

Veel liefs,

Monique

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/11/2023 gestart
57x bekeken

Actie georganiseerd door:

Monique Oravec

Monique Oravec

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/11/2023 gestart
57x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden