Voor Ollie

Voor Ollie
Florian Coeman
Deel deze actie via:

Op deze manier willen wij steun bieden aan het rescue team van Ollie om meer straathonden een tweede kans te kunnen geven

 
€ 0 ingezameld

Ollie is 4 jaar oud, blind, en op jonge leeftijd achtergelaten op de straten van Roemenië. Vermoedelijk is hij blind geworden door de jaren heen, door het harde leven dat hij daar op zichzelf heeft moeten doorstaan.
Godzijdank is hij eind vorig jaar gevonden en gered door enkele fantastische mensen die zich inzetten voor lokale straathonden. Sindsdien verblijft Ollie in een plaatselijk hondenhotel waar hij heel goed verzorgd wordt, samen met allemaal vriendjes en vriendinnetjes die ook gered zijn van de straten of uit verkeerde handen.

Enkele maanden geleden, al scrollend op Facebook, kwam ik Ollie voor de eerste keer tegen.
Heidi, een geweldige vrouw die zich ook inzet voor Roemeense straathonden en de contactpersoon is met het rescue team ter plaatse, had toen het bericht geplaatst waarin Ollie ter adoptie werd aangeboden.
Hoe leuk puppy's ook zijn, een hond uit het asiel, een hond met een rugzakje, met een verhaal, heeft iets te geven wat nergens mee te vergelijken is. Iets onvoorwaardelijk. Na vroeger zelf twee schatten geadopteerd te hebben wist ik dat het niet meer anders zou zijn, dus hebben we besloten Ollie zelf te adopteren. Hij zal deze zomer naar België komen waar hij alle zorg en liefde zal krijgen die hij de jaren voorheen heeft moeten missen.

Om alle rescuers die zich dag in dag uit inzetten voor honden zoals Ollie te bedanken en te steunen, hebben we besloten deze steunactie te starten.
Omdat het over enkele dagen mijn verjaardag is, wil ik dan ook vragen aan de mensen die iets zouden willen geven, dit op deze manier te doen, daar kan je mij momenteel het allergrootste plezier mee doen.

Dankjewel ❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/03/2023 gestart
236x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Florian Coeman

Florian Coeman

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/03/2023 gestart
236x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog