voedsel en levensmiddelen kast Driebergen

voedsel en levensmiddelen kast Driebergen
Nelleke Van der kruk

Geld voor het realiseren van een voedsel/levensmiddelen kast Om mensen te helpen met rondkomen.

 

Ik ben Nelleke en woon in een voormalig klooster in het mooie Driebergen, gemeente Utrechtse heuvelrug. Vroeger hielpen de nonnen die hier woonde mensen die het moeilijk hadden, hoe mooi zou het zijn om weer iets te kunnen betekenen voor mensen die het moeilijk hebben? heel veel mensen kunnen tegenwoordig niet meer rond komen en komen ook niet altijd in aanmerking voor hulp. Daarom wil ik in Driebergen een voedsel en levensmiddelen kast opzetten bij het oude klooster aan de Rijsenburgselaan. hier kunnen kunnen mensen pakken wat ze nodig hebben of achterlaten wat andere mensen weer kunnen missen. denk hierbij aan brood, groente en fruit, eten wat langer houdbaar is maar kan verzorgingsproducten zoals tandenborstels, tandpasta, shampoo, doucheartikelen of maandverband. 
Ook kan er een hulpvraag worden ingediend mocht deze er zijn, bv als er geen budget is voor een kinderfeesten, traktatie of iets anders onverwachts. 
Ook zal er een gedeelte komen met Producten voor huisdieren, aangezien deze vaak erg belangrijk zijn voor mensen. 

we willen graag een kast die geschikt zijn voor buiten en ook het Nederlandse weer aan kunnen. We hebben iemand gevonden die kasten maakt en die nog wel behandeld moet worden. We hebben een budget nodig van 650  euro om dit realiseren. Mocht er meer geld opgehaald worden zal dit gebruikt worden voor producten aan te schaffen voor de voedsel en levensmiddelen kast.

update 21 juni: het geld voor de nieuwe kast is al helemaal binnen. 
super bedankt allemaal. 
 

we willen graag in de december maand speciale pakketten maken voor Sint/kerst en oud&nieuw maken.  hier voor is donatie nog altijd welkom. 
 

Facebook: voedsel en levensmiddelen kast Driebergen Rijsenburg 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/05/2023 gestart
1522x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nelleke Van der kruk

Nelleke Van der kruk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/05/2023 gestart
1522x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog