Van kerk naar ziekenhuis

Van kerk naar ziekenhuis
Deel deze actie via:

Ik werkte in een kerk, tijdens deze sneeuwende dag in 2012 gleed ik uit onder pak sneeuw met rvs tegels. Me leven veranderde

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

In 2012 werkte ik met veel plezier in een kerk. Was nog jong en had veel plezier in het leven. Alhoewel ik een ander geloofsovertuiging heb, heb ik een geweldige tijd gehad in deze kerk, we hadden voornamelijk respect voor elkaar en we konden vreedzaam samenwerken, mensen die liefde vol zijn! 

Op een vroege ochtend richting de kerk in het centrum van Amsterdam. Het was een mooie sneeuwende dag, dat veel in me leven deed veranderen. Ik kwam extreem hard ten val, in eerste instantie dacht ik door het sneeuw, maar nee! Onder de pak sneeuw zaten RVS tegels die mij extreem deden vallen. Van kerk naar ziekenhuis. Ik hield me sterk, ik wou niet opgeven en ging verder met leven en proberen de pijn te negeren. Tot als resultaat met de jaren mee meer extreem pijn aan me rug! Inmiddels uit de MRI is er sprake van een hernia. Ik zit al heel lang thuis te maffen, ik wil heel graag weer werken maar met mijn momentele sitautie is dat erg moeilijk door te veel pijn. Ik zoek een methode om mijn pijn te vergeten en te overwinnen. Ik zou graag willen revlideren door meer te gaan bewegen en zat te denken aan om daar een hobby van te maken om rond te gaan met een metaaldetector. 

Let op! Om geen discussie op te hitsen: Bij metaaldetector is bukken idd een vereiste. Maar het wil niet zeggen dat ik niet kan bukken, bukken kan maar in beperkte snelheid en mate. Zo oefen je ook het bukken! Er zijn momenten dat ik niet kan bukken als er dan sprake is van een zenuwbeknelling, dan kan ik ook het huis niet uit!

Gezien mijn inkomsten niet voldoende zijn om dit zelf te bekostigen, heb ik besloten een crowfunding te starten. 

De kostenpost is verdeeld als volgend:

Nokta makro goldfinder: 699,- heb ik wel eens van en vriend geleend en kan ik makkelijk mee werken.

Nokta makro pulsedive: 209,- dit is zowel metaaldetector voor zee om te zwemmen en daarbij kan ik het ook als pinpointer kunnen gebruiken naast de Goldfinder. Ik wil ook in water revlideren!

Ik zal na volledige crownfunding evt aankoopbewijzen op de account toevoegen!

Alvast bedankt voor uw hulp en inzet!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 3 dagen geleden gestart
19x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

A. Baaz

A. Baaz

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 3 dagen geleden gestart
19x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden