Toneelvereniging Grembergen zoekt nieuwe zaal!

Toneelvereniging Grembergen zoekt nieuwe zaal!
De Vlaamse Kring

Na 92 jaar cultuur brengen in onze vertrouwde zaal zijn we verplicht om een nieuwe locatie te zoeken en opnieuw in te richten

 

"Steun de Vlaamse Kring Sint-Lutgardis! Op 31 maart 2023 nemen we afscheid van onze vertrouwde zaal Uilenspiegel. De plek waar Grembergenaren en andere liefhebbers jaren konden genieten van toneel, comedy, kooroptredens, feestjes, tentoonstellingen en ga zo maar door. De zaal was -samen met het café- het kloppend hart van Grembergen. 

We vonden intussen een nieuwe locatie in voormalig café 't Ros Beiaard. Ons nieuwe pand heeft veel potentieel, maar er is nog veel opknapwerk. Om toneel en andere podiumoptredens mogelijk te maken, willen wij investeren in een energiezuinige technische installatie: geluidsinstallatie, theaterspots en sturing, projectie… .

Aan deze investering in onze toekomst hangt een heus prijskaartje vast waar onze vereniging alleen niet kapitaalkrachtig genoeg voor is. 

We hopen €25000 in te zamelen om ons doel te bereiken en jouw steun is van onschatbare waarde. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel om van deze plek een nieuwe spil van het Grembergse verenigingsleven te maken.”

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/03/2023 gestart
6243x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Uil en Spieghel

Actie georganiseerd door:

De Vlaamse Kring

De Vlaamse Kring

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/03/2023 gestart
6243x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog