Thomas (31) Vader van een jong gezin, Ongeneeslijke Ziek Hersen KANKER .

Thomas (31) Vader van een jong gezin, Ongeneeslijke Ziek Hersen KANKER .

Dan ineens heb je kanker in je hoofd een Ganglioglioom 37 mensen wereldwijd mee bekenden en ik als 1ste met (WHO3) en nu?

 
€ 0 ingezameld

Sinds 2019 strijden wij tegen een zeldzame hersentumor Genaamd Ganglioglioom (Who3). Na een operatie in 2020, keerde de tumor terug in 2022, nu ben je dan een proefpersoon.

Ik werd opnieuw geopereerd, waarbij bestraling en chemotherapie de meest effectieve oplossing leken. om te proberen of dat iets hielp. Helaas bleek de tumor na negen maanden terug te keren en was niet meer operabel, hij was inmiddels gegroeid tot 6cm. Een experimenteel medicijn leek even effectief de Drup studie, maar ook dit werkte niet lang (4,5 maand) en de tumor groeide opnieuw. Onlangs onderging ik opnieuw een operatie 2024,

4 weken na de operatie is de tumor weer terug en nu op 2 plekken waargenomen (1,5cm) maar het is onzeker of er nog effectieve behandelingen zijn, de tumor word steeds agressiever na elke behandeling word die resistent en  kwaadaardiger.   

Na operaties, bestralingen en chemotherapieën blijft de tumor terugkomen. Nu, na recente operaties, staan wij als gezin voor een onzekere toekomst, ik zal niet meer genezen en de mogelijkheden raken op, de put is leeg. 
 

We willen graag kostbare tijd doorbrengen met ons gezin en geliefden, en waardevolle herinneringen creëren.nu ik nog fit genoeg ben. want de tumor blijft terug komen en groeien. hij is agressief en neemt snel toe, 

jullie steun in deze moeilijke tijd zou voor ons en onze dierbaren van onschatbare waarde zijn.

 

Met dankbaarheid en liefde,

Familie de wolf

Datum van diagnose: 2019

Laatste operatie: 2024

Geplande behandelingen: Nog niet bekend

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/04/2024 gestart
1031x bekeken

Actie georganiseerd door:

Thomas De wolf

Thomas De wolf

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/04/2024 gestart
1031x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog