Systemische Obstakels Verslaan

Systemische Obstakels Verslaan
Sarah van Oorsouw

AILinkHub is mijn manier om mijn omstandigheden te verbeteren en anderen in mijn situatie ook die mogelijkheid te geven

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

AILinkhub is waar ik AI tools in detail uitleg in niet -technische taal. De tools zijn goedkoop of gratis en kunnen toegepast worden door individuen om doelen te bereiken die (mogelijk) eerder buiten hun bereik waren. AILinkHub is op zichzelf het resultaat van mijn inzet AI tools om die reden toe te passen in mijn leven en de format leent zich voor zo goed als eindeloze expansie. 

Zo heb ik nu een t-shirt print on demand winkel erbij gemaakt en beschreven , dat kan een app of game zijn als volgende project , de tools voor de website , marketing de mogelijkheden zijn onbegrenst. 

Mijn idee is geselecteerd door thefreewebsiteguys.com wat een fantastische validatie is. Zij werken met wordpress en ik snap dat wordpress goede prijs/kwaliteit bied , alleen door mijn socio-economische positie kan ik niet kiezen om meer te betalen voor een beter product , de wordpress gerelateerde services en plugins vragen een jaar vooruit betaling of een 1 malige betaling voor levenslang gebruik. 

Nu heb ik die kosten gewoon gemaakt omdat het een redelijke investering is na de validatie van gekozen worden om een gratis site te krijgen. Maar het een te groot bedrag en ik weet nu al dat ik de 20e (toeslagendag) niet ga redden, wat dan mijn focus en mindset aantast en ik moet nog 1000 kilo content maken voor wanneer thefreewebsiteguys klaar zijn. 

De kosten zijn hosting en een plugin DIVI die relevant is voor het thema en de groei van mijn website. Het is mischien voor mensen hier een soort klein bedrag maar voor mij is het wat er tussen mij en de systemische eindbaas staat momenteel. Gekozen worden om de website te krijgen gaf me het inzicht dat ik het zelf nooit zo goed had gekregen als een professionele website , het is een waardevolle gift en ik wil er het maximale uithalen daarvoor zoek ik hulp met deze kosten.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/09/2023 gestart
97x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sarah van Oorsouw

Sarah van Oorsouw

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/09/2023 gestart
97x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog