SuperStella wil fietsen!

SuperStella wil fietsen!
Deel deze actie via:

Stella wil samen met haar gezin ook de mogelijkheid hebben om te fietsen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wij, Glenn & Emmeline, rapen samen met onze 3 kotertjes Otis, Noor & Stella al onze moed bijeen om deze crowdfunding op te starten. 

Stella is onze jongste dochter van 3. Ze heeft een meervoudige beperking. Hierdoor is ze doof en slechtziend. Helaas heeft ze ook te kampen met epilepsie waardoor ze een enorme motorische en mentale ontwikkelingsachterstand heeft. Er zijn heel wat dingen die Stella niet kan... Wij focussen graag op de dingen die net wel kunnen. Stella beleefd alles op gevoel daar zetten we dus alles op in!

Wat voor velen de normaalste zaak van de wereld is, zou voor Stella een unieke beleving zijn. Met het mooie weer die er (hopelijk) aankomt zouden wij Stella graag samen met haar broer en zus meenemen op de fiets. Helaas kan ze niet zelfstandig zitten dus kunnen we hiervoor geen gebruik maken van het ‘standaardaanbod’. Daarom zouden we voor haar een speciale rolstoelfiets willen aankopen, waar ook Otis en Noor meekunnen. Deze fiets is naast alle andere hulpmiddelen voor ons onbetaalbaar…

Wij hopen op deze manier een duwtje in de rug te krijgen voor het aankopen van deze fiets en zo te zorgen voor 3 lachende snoetjes.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/04/2023 gestart
29x bekeken

Actie georganiseerd door:

Emmeline Barbiaux

Emmeline Barbiaux

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/04/2023 gestart
29x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog