Steunactie Effia-Nkwanta Regional Hospital in Ghana

Steunactie Effia-Nkwanta Regional Hospital in Ghana
Nele Michiels

Via deze actie zou ik graag geld willen inzamelen om medisch materiaal aan te kopen voor een lokaal ziekenhuis in Ghana.

 

Met het ingezamelde bedrag van deze steunactie wil ik tijdens mijn vrijwilligerswerk in het Effia-Nkwanta Regional Hospital in Ghana ter plaatse medisch materiaal aanschaffen. Zo kan ik in samenspraak met het personeel uitzoeken wat het meest nodig is en bovendien steunen we op deze manier ook de lokale economie. Het ziekenhuis is gelegen in Takoradi, een stad in het westen van Ghana. Het is een van de grotere en beter uitgeruste ziekenhuizen van de regio.

Meer informatie kan je ook terugvinden via deze link.

Wie ben ik?

Ik ben Nele Michiels, vierdejaarsstudent geneeskunde aan de KU Leuven. Het is altijd al mijn droom geweest om naar een Afrikaans land te reizen en er als vrijwilliger in een ziekenhuis te helpen. Zaterdag 2 juli is het zover, dan zal ik afreizen naar het Effia-Nkwanta Regional Hospital om er 3 weken aan de slag te gaan. 

Ik heb wat spaarcenten opzijgezet om mijn reis en verblijf te bekostigen, maar via deze weg wil ik heel graag nog wat extra doen door ervoor te zorgen dat het ingezamelde geld van deze steunactie goed terechtkomt en op de juiste manier wordt besteed.

Achteraf zal ik zeker nog foto's en informatie over dit initiatief met jullie delen! 

Bedankt om mijn actie te steunen!   

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/06/2022 gestart
2325x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Western Regional Hospital - Effia Nkwanta, Ghana

Western Regional Hospital - Effia Nkwanta, Ghana

Actie georganiseerd door:

Nele Michiels

Nele Michiels

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/06/2022 gestart
2325x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog