Steunactie aankoop tennisrolstoel

Steunactie aankoop tennisrolstoel
Tiffany Vandemaele
Deel deze actie via:

Steunactie voor aankoop van een tennisrolstoel

 

Hallo

Ik ben Tiffany, 13 jaar, wonende te Izegem. 
ik heb een genetische afwijking waardoor ik een beperking heb aan mijn onderste ledematen. Ik heb teveel spanning in mijn spieren waardoor ik moeilijk kan stappen en ik verplaatst me grotendeels met een rolwagen. Ik moet spalken overdag en s’nachts dragen. 
In 2022 heb ik een zware operatie ondergaan aan mijn heupen en spieren waar ik nog steeds voor aan het revalideren ben. Eind deze maand moet ik nog een operatie aan mijn heupen ondergaan. 

Ik ga naar het gewoon middelbaar onderwijs en ik had al verschillende hobby’s willen doen, maar merendeels lukt niet omwille van mijn beperking.

ik hoorde van mijn kinesist, dat er in TPR Rumbeke rolstoeltennis lessen worden gegeven door Ivan Kindt. Wij namen onmiddellijk contact en ik startte met de lessen. In het complex kon ik een rolstoel gebruiken maar deze was niet op mijn maat afgestemd. 
Na enkele lessen wist ik dat dit de sport is waar ik heel graag zou in verder groeien, ik kijk iedere week uit naar mijn lessen tennis.

We kwamen in contact met Move All The Way te Deerlijk om een tennisrolstoel te bekijken. We zijn daar zeer goed geholpen geweest, ik heb een rolstoel mogen testen waar ik perfect ik pas. 

Ik hoop met deze steunactie dat ik  deze rolstoel kan aankopen, zodat ik mijn eigen rolstoel heb op maat om verder te groeien in deze sport. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/11/2023 gestart
575x bekeken

Actie georganiseerd door:

Tiffany Vandemaele

Tiffany Vandemaele

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/11/2023 gestart
575x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Sport
Misbruik melden