"Steun Mijn Droom als ADHD Strijder"

"Steun Mijn Droom als ADHD Strijder"
Dina Bali

Mijn doel is, na zoveel vallen en opstaan, mijn droom verwezenlijken en zelf terug te geven aan de armen in nood

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik ben een 35-jarige vrouw met ADHD en een hart vol dromen. Mijn leven is een reis geweest van veerkracht en doorzettingsvermogen, en nu ben ik klaar om mijn ultieme droom te verwezenlijken: een eigen beautysalon openen. Deze crowdfundingscampagne is een oproep aan iedereen die in dromen en in tweede kansen gelooft. Samen kunnen we een verandering teweegbrengen.

Mijn Verhaal

Vanaf jonge leeftijd was ik een van de pienterste kinderen, altijd behulpzaam en betrokken. Maar mijn jeugd was allesbehalve makkelijk. Familieruzies, rechtzaken, en het verlies van dierbaren hebben mijn kindertijd getekend. Ondanks alles heb ik altijd mijn best gedaan om te studeren en te werken, ook al wist ik nog niet dat ik ADHD had.

Mijn tienerjaren waren zwaar. Mijn moeder kreeg een postnatale depressie en ik stond er plotseling alleen voor, zorgend voor mijn jongere broertjes en zusje. Door de stress en verantwoordelijkheid verloor ik mijn focus op school en raakte ik schoolmoe. Toch gaf ik niet op. Ik haalde uiteindelijk mijn diploma via de examencommissie en werkte jaren in verschillende sectoren, van schoonmaak tot administratie, terwijl ik avondopleidingen volgde.

Ondanks vele tegenslagen bleef mijn droom om een beautysalon te openen levend. Ik heb gespaard en hard gewerkt, maar het leven had andere plannen. Gezondheidsproblemen, baanverlies en een moeilijke thuissituatie hebben me vaak teruggegooid. Maar ik weiger op te geven.

Mijn Droom

Mijn droom is om een beautysalon te openen waar mensen zich mooi en speciaal voelen. Schoonheid is niet alleen aan de buitenkant, het gaat om het zelfvertrouwen en de innerlijke kracht die het geeft. Met jouw hulp kan ik mijn droom werkelijkheid maken. Ik wil een plek creëren waar klanten met een glimlach vertrekken, wetende dat ze goed voor zichzelf hebben gezorgd.

Gebruik van Fondsen

Ik heb een gedetailleerd financieel plan opgesteld en heb ongeveer €30.000 nodig om mijn beautysalon te starten. Dit bedrag zal worden gebruikt voor:

  • Aankoop van hoogwaardige schoonheidsapparaten
  • Voorraad van producten en materialen
  • Huur van een geschikte locatie
  • Inrichting van de salon
  • Marketing en promotie

Een Stap Verder

Mijn droom stopt niet bij het openen van een beautysalon. Zodra mijn zaak goed draait, wil ik me inzetten voor liefdadigheid door waterputten te bouwen voor de armen. Ik wil iets teruggeven aan de wereld en anderen helpen zoals ik geholpen ben.

Steun Mij

Jouw steun betekent de wereld voor mij. Het is niet alleen een financiële bijdrage, maar ook een teken van vertrouwen en geloof in mijn capaciteiten. Help me mijn droom waar te maken en een verschil te maken in de levens van velen.

Dank je wel voor het lezen van mijn verhaal en voor je steun. Samen kunnen we deze droom werkelijkheid maken!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/06/2024 gestart
42x bekeken

Actie georganiseerd door:

Dina Bali

Dina Bali

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/06/2024 gestart
42x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog