Sluit jullie ogen niet voor valse slechte mensen, help de slachtoffers !

Sluit jullie ogen niet voor valse slechte mensen, help de slachtoffers !

Mensen hebben heel veel misbruik van mijn goedheid gemaakt en het gebeurt bij veel mensen, help alstublieft iedereen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo,

Ik begrijp niet dat bepaalde acties hier echt veel donaties krijgen en andere totaal niet, ik gun iedereen zeker donaties maar mensen er zijn altijd heel veel mensen in nood, ik neem het op voor slachtoffers van fraude, oplichting en veel meer… ik ben al 5 jaar door een grote hel gegaan, maar ik zal blijven vechten tot het einde, ik zal nooit breken, ik heb het gevoel dat ik altijd sterk moet blijven ook voor alle anders slachtoffers van deze valse mensen… Ik ben alles verloren…. politie van mijn dorp doen niets alsook de banken doen niets neen zij denken dat ik een oplichter ben het is gewoon niet meer te geloven echt waar… Ik ben 2 jaar lang gemanipuleerd geweest door narcisten, pathologische leugenaars echt zeer zieke mensen, ze hebben 5 jaar van mijn leven afgenomen… ik ga vechten voor gerechtigheid tot het einde ! Ondertussen zit ik nog altijd in een hel… kijk als je geeft om mensen open dan jullie ogen ook al heeft u maar 5 euro het is iets, ik kan een broodje kopen begrijpt u…. Alles in het leven kost geld, eigenlijk ben je niets zonder geld… het is zo Ze zeggen geld maakt niet gelukkig maar als je het niet hebt maakt het wel ongelukkig oké zeer ongelukkig…..

Dus mensen denk aan alle slachtoffers van deze praktijken, help iedereen het is echt heel dringend nodig, slachtoffers die hetzelfde meemaken zullen het begrijpen… wil je ook jouw verhaal vertellen en kan je niet meer, ben je op, wil je er een einde aan maken ik weet heel goed wat je doormaakt stuur mij een email we praten erover… Ik heb heel diep gezeten en nog maar we moeten blijven vechten en altijd blijven vechten nooit opgeven.

Dankuwel voor alle oprechte steun… 1000 x dank ! Het is mijn wens dat er enkele donaties komen want u moet goed weten ik zal ook mensen helpen …… Ik ben oprecht en ik heb een geweten dat niet kan gezegd worden van oplichters, fraudeurs en andere….

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27/01/2024 gestart
111x bekeken

Actie georganiseerd door:

Els Boone

Els Boone

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27/01/2024 gestart
111x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog