Refurbished BMX pro bikes

Refurbished BMX pro bikes
Deel deze actie via:

Alfons Scholing en David van Vliet willen BMX-en restaureren en verkopen tegen hoog competitieve bedragen en meer doen

 

Welkom bij ons opwindende nieuwe venture van Alfons Scholing en David van Vliet! Ons nieuwste project is een eerbetoon aan de tegencultuur, waar we gepassioneerd zijn over het herstellen en vernieuwen van BMX-fietsen. We willen de liefde voor BMX'en delen met kinderen uit gezinnen met een bescheiden inkomen, net zoals we dat deden met het skateboardproject.

Ons bedrijf is gericht op het kopen en herstellen van oude frames van bekende BMX-merken, maar we gaan nog een stap verder door ze te vernieuwen met op maat gemaakte uitrustingen. Op deze manier willen we betaalbare, maar kwalitatieve BMX-fietsen creëren die iedereen zich kan veroorloven.

Net zoals bij het skateboardproject, zullen we ook workshops geven aan kinderen uit gezinnen met een beperkt inkomen. We willen hen de kans geven om te leren BMX'en, hun vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle vriendschappen te smeden, allemaal terwijl ze genieten van de opwinding en vrijheid van het fietsen.

Onze missie is wederom gebaseerd op de waarden van tegencultuur - inclusiviteit, gelijkheid en passie voor avontuur. We willen een gemeenschap creëren waarin iedereen welkom is, ongeacht hun achtergrond, en waar we samen kunnen genieten van het plezier en de kick van BMX'en.

Jouw steun is van onschatbare waarde voor dit project. Met jouw hulp kunnen we meer kinderen laten kennismaken met BMX'en, hun passie voeden en hen de kans geven om deel te nemen aan onze inspirerende workshops.

Sluit je aan bij onze missie om de BMX-gemeenschap te laten groeien en kinderen uit alle lagen van de bevolking de mogelijkheid te bieden om deze opwindende sport te ervaren. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van kinderen en hen een kans geven om te schitteren op hun vernieuwde BMX-fietsen. Doe met ons mee en laten we samen iets geweldigs bouwen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/07/2023 gestart
53x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Gemeente Almere

Actie georganiseerd door:

Alfons Scholing

Alfons Scholing

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/07/2023 gestart
53x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog