Ons droomhuis, toch niet de nagel van ons doodskist?

Ons droomhuis, toch niet de nagel van ons doodskist?
Nathalie  De Vriendt
Deel deze actie via:

Bouwelende, oplichting, angst.. het zal jou niet overkomen, denk je, en voor je het weet zit je in een web van oplichting.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Bouwfraude, bouwelende, het zal ons niet overkomen denk je dan.
Voor we het wisten zaten we in een soap, een soap van verdriet, onmacht, angst. 
Wij hebben in 2020 ons droomhuis gekocht, dat we nog moesten renoveren. Wij zijn geen doe het zelvers, dus wij zijn héél braaf naar een archtitect gegaan die ons hierbij zou helpen. De architect heeft een mooi ontwerp getekend, maar… niemand wou dit uitvoeren, niet voor het bedrag dat wij vooropgesteld hadden. Ah, zei de architect, die aannemers zeggen dat maar, omdat het corona is, laat je niet doen, we zoeken verder naar de juiste partner. Maanden gingen er voorbij, wij vonden niemand, of, we vonden iemand, maar daar wou de architect niet me samen werken. Ja ik hoor je al denken, was je niet wat naief. Ja hoor, dat weten wij nu ook wel, maar zoals het spreekwoord zegt spijt komt altijd te laat. Onze Architect kwam dan uteindelijk met een aannemer aandraven, geef hem een kans ik denk dat dit goed zit. Met wat twijfel , dachten we, ochja, we moeten verder niet? Enkele weken later, voel je zo in je buik… er is toch iets niet pluis met die aannemer. Maar de architect zei altijd, komt wel goed. Nu ja enkele maanden later is hij, de aannemer van het toneel verdwenen met héél veel geld. Geld waar wij voor gewerkt hadden en het geld van mijn erfenis van mijn overleden moeder. Hoe ziek kan je zijn dat je een gezin, zo bedot en zo besteelt. 
Als we het hadden zien aankomen, ja natuurlijk, dan hadden we een andere architect genomen, enja dan liep alles anders…

Mijn man is nu met vrienden het huis verder aan het afwerken, met bloed zweet en tranen, ik heb héél veel bewondering voor hem! En voor al die vrienden! 


Soms wil je gewoon wegkruipen uit schaamte, zie nu wat ons overkomen is. Tranen gevloeid bij de vleet, maar we lieten het niet zien, wij zijn trots, wij kunnen dit wel aan.

Maar diep vanbinnen ben ik gekwetst, want mijn mama heeft hard gewerkt voor deze centen en ik had zo graag gehad, dat we daar iets mee konden bouwen, waarvan ze altijd een stuk bij ons zou zijn!

Wij komen een beetje geld te kort om ons huis langs buiten te isoleren.  Dit is niet het hele bedrag dat we verloren zijn, het was nog veel meer. maar wij zouden u zo dankbaar zijn, moest u ons hiermee kunnen helpen!

Indien er meer is, wil ik graag andere lotgenoten helpen! Dit laat ik niet zo, er moet iets gedaan worden aan bouwfraude ! 

Alvast bedankt

Nathalie
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/01/2023 gestart
131x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Nathalie  De Vriendt

Nathalie De Vriendt

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/01/2023 gestart
131x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog