Moskou Concert aanval

Moskou Concert aanval
Zana Andersen

Dringende Oproep tot Solidariteit na Terroristische Aanval op Concertgebouw Moskou

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste medemens,

Op 22 maart 2024 werden mensen die zich verheugden op een avond vol plezier en muziek, abrupt geconfronteerd met het ondenkbare. Een aanval op het concertgebouw in Moskou schokte niet alleen de stad, maar ook de wereld. Wat een moment van gezelligheid had moeten zijn, veranderde in een nachtmerrie van geweld en verlies.

Het hartverscheurende nieuws bereikte ons dat er 110 mensen het leven lieten, en nog eens 100 anderen ernstig gewond raakten. Te midden van deze tragedie, waarin families uiteengerukt zijn en dromen verbrijzeld, staat de bevolking van Rusland voor een onvoorstelbare uitdaging.

Het is cruciaal om te erkennen dat deze gruwelijke daad niet het werk is van de gewone burger, maar van een kleine groep die vreedzame samenkomsten en de onschuldigen wil treffen. In deze tijd, waarin Rusland al te maken heeft met de gevolgen van het conflict met Oekraïne, is het van essentieel belang om te onthouden dat de burgerbevolking van Rusland geen partij is in deze conflicten.

Daarom roepen we op tot solidariteit en steun voor de slachtoffers van de aanval op het concertgebouw in Moskou. Laten we onze medeleven tonen aan de families die hun dierbaren hebben verloren en aan degenen die vechten voor hun leven in ziekenhuizen. Laten we onze steun betuigen aan de kinderen die plotseling wees zijn geworden door deze verschrikkelijke daad.

Nu is het moment om samen te komen als wereldwijde gemeenschap en onze steun te betuigen aan de onschuldigen die zijn getroffen door deze tragische gebeurtenis. Laten we een boodschap van solidariteit en medemenselijkheid sturen naar de mensen van Rusland in hun tijd van verdriet en rouw.

Met vriendelijke groet,

Zana

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/03/2024 gestart
31x bekeken

Actie georganiseerd door:

Zana Andersen

Zana Andersen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/03/2024 gestart
31x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog