Mariel en Suzan naar de 538 Ochtendrun.

Mariel en Suzan naar de 538 Ochtendrun.
Marianne van Valkengoed

De 538 Ochtendshow organiseert op zaterdag 16 maart om 10:00 uur ’s ochtends een sponsorloop in het Olympisch Stadion.

 

Mariel en Suzan willen namens Grand Café Alleman meelopen met de 538 Ochtendrun om zo een steentje bij te dragen voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Lees hier onder het verhaal van Jeroen. Tekst en uitleg van www.radio538.nl

HET VERHAAL VAN JEROEN

Op 22 december 2023 spreken Tim, Rick, Niels en Florentien voor het eerst met Jeroen van Veen in De 538 Ochtendshow. Jeroen van Veen, beter bekend als Sponsorloper, rent al 315 dagen elke dag gemiddeld 10 kilometer om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, het onderzoeksziekenhuis in Utrecht waar alle kinderen met kanker in Nederland behandeld worden. Zijn motivatie komt voort uit het verlies van zijn zoontje Kasper, die na ruim 1.000 behandeldagen overleed aan een hersentumor. Inmiddels heeft Jeroen al ruim 670.000 euro opgehaald met zijn actie. Als De 538 Ochtendshow op 1 februari opnieuw met Jeroen belt, besluiten ze te helpen bij zijn missie: Help Jeroen naar een miljoen!  

DOE MEE AAN DE 538 OCHTENDRUN!

Voor Jeroen organiseert De 538 Ochtendshow op zaterdag 16 maart om 10:00 uur ’s ochtends een sponsorloop in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Tim, Rick, Niels en Florentien zullen natuurlijk aanwezig zijn om live vanaf het evenement een uitzending te maken. BN’ers, artiesten en andere vrienden van de show zijn aanwezig om mee te lopen of bekertjes water uit te delen. Er is plek voor 538 deelnemers die zich voor € 538,- kunnen inschrijven en 5.38 km hardlopen. De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan Jeroens actie voor het Prinses Máxima Centrum. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
2 weken geleden gestart
1935x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marianne van Valkengoed

Marianne van Valkengoed

 

Donaties

 
Toon alle donaties
2 weken geleden gestart
1935x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog