Mama met Ms heeft hulp nodig

Mama met Ms heeft hulp nodig
Debra Claessens

Help mij aub. Voor elke euro ben ik dankbaar. In April worden donaties gebruikt voor voedsel, drinken ,medicatie. Dank u!

 

Al een tijdje wist ik dat ik ziek was. Dokters wisten niet wat. Ikzelf heb na veel kosten en medicatie de link gelegd en mij laten checken op MS. Het moment dat je gelijk krijgt van een neuroloog, is zowel angstig als een opluchting. En wat nu? 

Medicatie van 20000 euro, therapie, psycholoog, kinesist.. het kost allemaal zoveel. Daardoor heb ik ook schulden en nu dus moeite met alles te betalen. 

Ik ben in 2016 gescheiden. Mijn dochter van 13 heeft hoge schoolkosten, alles word duurder. Ik kan het niet meer opbrengen. Dit alles geeft mij enorme stress wat negast is voor de MS. 

Mijn gezondheid gaat achteruit. Ik kan me niet verplaatsen. Moet alles online bestellen, heb weinig mensen om me heen. Amper familie of vrienden. 

Een scootmobiel kost geld, maar ik droom al jaren nu van een auto zonder rijbewijs. 

Voor een normale auto zou ik een medische keuring nodig hebben, die ik faal omdat ik 70% gehandicapt ben. 

Ik zou graag leven ,stressvrij leven met mijn dochter. Zij heeft het enorm moeilijk dat ze met haar mama nergens naartoe kan. 

Mijn hart bloedt elke dag. Ik heb hulp nodig, bij alles dat ik doe. Ik weiger op te geven maar soms is de zin enorm groot. 

Ben al veel kwijt in mijn leven, zowel fysiek als materieel. Al veel meegemaakt. En nu dus ook een stuk gezondheid en vrijheid inleveren, das een moeilijke om te slikken.

Help mij en mijn dochter aub.

Voor elke euro ben ik dankbaar. 

In April worden donaties gebruikt voor voedsel, drinken en medicijnen voor me. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/03/2024 gestart
267x bekeken

Actie georganiseerd door:

Debra Claessens

Debra Claessens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/03/2024 gestart
267x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog