Langdurige ziekenhuisbezoeken en ongezonde woonsituatie

Langdurige ziekenhuisbezoeken en ongezonde woonsituatie
Shana Ceuppens

Alles voor het mentale en fysieke welzijn van mijn kinderen 🩵

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo

Ik ben Shana, 34jaar, mama van Ylano (13) en Elena (12).

Sinds een tweetal jaren ben ik er alleen voor komen te staan en de zorg en alles wat er bij komt valt enkel en alleen op mijn schouders, die ik ook altijd graag voor mij genomen heb.

Maar sinds ongeveer een jaar geleden is de gezondheid van mijn zoon snel achteruit gegaan, hij heeft altijd al astma gehad, vanaf zijn 6 maanden, maar dat was altijd goed onder controle te houden. (in behandeling in het UZA) Nu heeft hij ondertussen al een maagoperatie ondergaan, de astma is nog steeds moeilijk om onder controle te houden en heeft een slaapstoornis gecreëerd, waarvoor hij nog naar het zorghotel moet om deze te controleren en het nodige voor moet laten doen. Hierdoor kan hij al weken niet meer naar school, voelt zich nooit goed en al zijn energie is op, waardoor hij ook niet meer kan doen wat altijd zijn leven is geweest, voetbal. Dit alles samen heeft zijn mentale welzijn geraakt en is spijtig genoeg niet meer de zoon die ik altijd gekend heb, ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik die energievolle jongen nog kan terug krijgen. Mijn dochter (in behandeling in het UZ Leuven) was altijd degene die iedereen aan het lachen kon brengen en is nu het meisje met gewrichtspijnen, reuma, wat ze kinderen kunnen aandoen..

Daarnaast leef ik nu onbewoonbaar door vocht en schimmels waardoor de kinderen nog wat zieker geworden zijn en ik hier zo snel mogelijk weg wil met eigen middelen, die ik op dit moment niet heb en alle onkosten, zowel vaste als andere kosten, blijven lopen en mijn toenmalige partner (hun vader), ons heeft achter gelaten met lege spaarrekeningen en ons gezin van 3 maar 1 inkomen heeft. En spijtig genoeg is hulp nog steeds iets van lange duur, dus hopelijk kan ik hen snel terug een thuis geven van geluk en rust, dat ze eindelijk krijgen wat ze verdienen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27/03/2024 gestart
25x bekeken

Actie georganiseerd door:

Shana Ceuppens

Shana Ceuppens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27/03/2024 gestart
25x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog